DinDin acuză trupa Big Bang de eșecul melodiei sale


Se pare că noua melodie (Slow Letter) de la DinDin n-o duce prea bine în topuri din cauza noilor melodi de la Big Bang (FXXK IT, Last Dance și GIRLFRIEND), cel puțin asta susține rapper-ul.

Pe 20 decembrie, DinDin a participat la emisiunea Park Myung Soo’s Radio Show. În timpul show-ului, prezentatorul Park Myung Soo l-a întrebat: ”Cum o mai duce melodia ta în ultimele zile?”, iar artistul a răspuns: ”Niciodată nu am mințit în timpul unei emisiuni. Reacțiile [referitor la noul său single] au fost bune pentru aproximativ 3 zile, dar aceste zile au fost singurele de succes, apoi a revenit trupa Big Bang și alți artiști”.

În cele din urmă, Park Myung Soo a spus: ”Se pare că nu există nici o șansă ca piesa să urce în topuri”. DinDin a fost de acord, apoi a spus în glumă: ”Cred că cel mai bine ar fi să revin cu o nouă melodie”.

După ce a fost lansat albumul final MADE de la Big Bang, DinDin a postat pe contul său de Instagram câteva postări în legătură cu noua realizare a grupului de la YG Entertainment, exprimându-și entuziasmul.

Mulțumesc, aleluia 💕❣❤💛💚💙💜💓💞💝💘💖💗

117 000 de fani au ascultat melodia [FXXK IT] pe Melon 😭😭😭 #ZeiiBang

 

cr: yesasia

Anunțuri

Un gând despre “DinDin acuză trupa Big Bang de eșecul melodiei sale

  1. Haha Dinspatch e amuzant cum e mereu :))) nu o duce prea bine in top uri, dar e tare bun in ceea ce privește show urile de divertisment 👍 a știut sa profite la maxim de popularitatea câștigată in urma SMTM ….data viitoare..când BB scoate ceva e greu ptr toată lumea :)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s