Kim Yoo Jung este dusă la spital, agenția ei face un anunț public


kim-yoo-jung

Actrița Kim Yoo Jung a fost internată după ce răceala ei s-a agravat, conform declarațiilor reprezentanților agenției sale, Sidus HQ.

„Răceala de care suferă Kim Yoo Jung s-a agravat după o perioadă  două zile și o noapte de promovări la Hong Kong. În cele din urmă, ea a fost trimisă la urgențe pentru tratament noaptea trecută. Nu este foarte grav, dar se pare că ea este extenuată din cauza programului încărcat. Momentan își va opri toate activitățile de promovare pentru a se odihni și a-și recupera sănătatea.”

Kim Yoo Jung, în vârstă de 17 ani, a fost aspru criticată pentru un presupus comportament neadecvat în cadrul unui eveniment de promovare al filmului „Because I Love You”, motiv pentru care Sidus HQ a făcut o declarație oficială:

„Suntem conștienți de comportamentul neadecvat al actriței de la un eveniment oficial, care se răspândește online. Kim Yoo Jung însăși meditează adânc asupra atitudinii sale și asupra controversei și își cere scuze pentru că a dezamăgit fanii care au avut mereu încredere în ea. Intenționează să-și dea silința pentru a evita un astfel de comportament pe viitor. Vă cerem scuze și ne plecăm capul pentru grijile pe care le-am provocat.”

Unii internauți sunt de părere că internarea actriței este doar un pretext pentru a se feri de criticile aduse pentru modul în care s-a prezentat la evenimentul de promovare al filmului său.

 

Sursa: allkpop.com, Yibada.com

 

Save

Anunțuri

Un gând despre “Kim Yoo Jung este dusă la spital, agenția ei face un anunț public

  1. Pingback: Actriţa Kim Yoo Jung a fost spitalizată | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s