Clasamentul Hanteo afişează greşit numărul de albume vândute ale trupei Big Bang


Big-Bang

Clasamentul Hanteo recunoaşte că a făcut o eroare mare în afişarea numărului de albume vândute ale trupei Big Bang din acest comeback.

Big Bang şi-au lansat albumul pe 23 decembrie, la miezul nopţii şi potrivit clasamentului Hanteo, între miezul nopţii şi ora 15:00, Big Bang ar fi vândut 308,000 de albume. La ora 14:00, apoi, număul s-a schimbat la 20,000 de copii vândute, iar la ora 18:00 erau deja în jur de 61,240 de copii.

Când a fost afişat primul număr de albume vândute, cel de 308,000, numeroşi VIP au împărtăşit vestea pe reţelele de socializare, lăudându-şi trupa. Cu toate astea, când Dispatch i-a contactat pe cei de la Hanteo, un reprezentant a recunoscut că a fost o eroare. Reprezentantul a declarat: „A fost o eroare la calcularea totalului de albume vândute…Unele magazine au trimis acelaşi număr de două ori, din greşeală, şi acele numere au fost incluse în clasamentul live. Suntem şocaţi pentru că un astfel de lucru se întâmplă foarte rar. Ne cerem scuze trupei Big Bang şi fanilor acesteia.”

sursă: allkpop

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s