JYP Entertainment dezvăluie ce artist a făcut cel mai mult profit în 2016

2PM,Suzy,got7,twice

E-Daily a discutat cu CEO-ul agenţiei JYP Entertainment, Jung Wook, pentru a afla cum a decurs acest an şi ce trupă a adus cel mai mult profit.

CEO-ul nu putea să-şi reţină mulţumirea vorbind de realizările trupei TWICE din acest an. Acesta a spus: „Faptul că „Cheer Up” a trupei TWICE e pe primul loc în clasamentul anual demonsrează că JYP Entertainment a intrat cu paşi siguri pe noua scenă…TWICE e prima trupă produsă în urma schimbării sistemului nostru.”

Acesta a mai adăugat: „E doar începutul pentru TWICE. Trebuie să fie modeste pentru că mai au o cale lungă de parcurs,” dar totuşi şi-a arătat mândria faţă de trupă, spunând: „Cât priveşte realizările lor, au făcut mult mai multe decât ne-am aşteptat…Totul a fost mai bine decât ne-am planificat noi.”

De obicei, trupele agenţiei JYP mereu folosea piesele lui J.Y.Park ca melodii de titlu. Cu toate astea, TWICE e prima trupă care are toate melodiile compuse de altcineva. Acum, agenţia ia în calcul opinia celorlaţi lucrători pentru a alege o melodie de titlu. Cât despre hiturile trupei TWICE, toate au fost compuse de Black Eyed Pilseung.

Când a fost întrebat ce artist a făcut cel mai mult profit în acest an, CEO-ul Jung Wook a spus: „TWICE e pe locul patru. 2PM e pe locul întâi urmaţi de Suzy şi GOT7. TWICE are un mare potenţial de a aduce mai mult profit.”

Se pare că popularitatea trupei 2PM în Japonia şi numeroasele lor concerte de acolo aduce agenţiei cel mai mult profit.

Este adevărat că pentru o perioadă, JYP Entertainment rămânea mult în urma agenţiilor SM şi YG când venea vorba de profit. În timp ce cele două companii creşteau, JYP rămânea în urmă. Cu toate astea, în acest an, TWICE, Wonder Girls, Baek Ah Yeon şi Baek Yerin au fost mereu în fruntea clasamentelor din ţară şi în afara ei. Acest lucru marchează un nou început pentru JYP Entertainment.

În legătură cu noile schimbări, CEO-ul Jung Wook a spus: „În prezent, sistemul nou devine din ce în ce mai solid. Încă avem unele griji, dar planificăm cu grijă noul an pentru TWICE şi restul artiştilor.”

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s