Jimin a leşinat după evoluţia cu Taemin?


Imagini pentru jimin taemin kbs

Jimin din BTS a fost filmat de către un fan imediat după evoluţia sa alături de Taemin din SHINee la ‘2016 KBS Song Festival’ şi în secvenţa video se observă cum, imediat la ieşirea din scenă, idolul se prăbuşeşte jos.

Jimin şi Taemin au părăsit scena în aplauzele zgomotoase ale fanilor şi imediat cum au ajuns după culise, Jimin şi-a scos casca din ureche şi s-a părbuşit jos. Un fan a filmat tot incidentul şi a postat pe Twitter imediat.

Mulţi s-au îngijorat, dar se pare că idolul era doar obosit şi entuziasmat după colaborarea cu Taemin. Acesta a evoluat alături de BTS în continuare şi părea că e în regulă!

Puteţi urmări colaborarea celor doi idoli mai jos:

sursă: koreaboo

Anunțuri

3 gânduri despre “Jimin a leşinat după evoluţia cu Taemin?

  1. Nu cred ca a leșinat, cred ca s-a aruncat pe jos in gluma sau ceva. Taemin parea foarte ok si râdea, s-ar fi văzut pe fata lui daca ceva nu era ok. Pe twitter posta filmulete in care era vesel si energic chiar si dupa colaborarea cu Taemin, iar in prestația cu trupa era parea in regula . Ma îndoiesc ca ar fi leșinat, oamenii nu leșină asa.
    Un om simte când leșină si începe sa se simtă tot mai rau, nu o face deodată, se clatină, isi pune mana in cap sau se apleacă. Jimin pur si simplu pare ca s-a aruncat pe burta.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Interesant! Bine că nu s-a prăbuşit în sus şi mai ales că nu a ajuns în culise, ci după…altfel cine ştie ce s-ar mai fi întâmplat. Noroc cu fanul care a postat mintenaş pe Twitter. Acum, serios. Un pic mai multă atenţie la limba română ar fi daebak şi cred că aţi avea şi mai mulţi fani ai site-ului vostru.În rest, un An Nou cu bucurie vă doresc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s