Kim Yoo Jung nu va participa la evenimentele din ianuarie + internauţii reacţionează negativ


kim-yoo-jung

Agenţia actriţei Kim Yoo Jung a anunţat recent că aceasta nu va participa la niciun eveniment public din luna ianuarie pentru promovarea filmului său. Însă această decizie nu a fost întâmpinată prea bine de public.

Săptămâna aceasta, Kim Yoo Jung a fost dusă de urgenţă la spital, apoi a fost internată pentru şoc şi stres. După aceasta, actriţa a fost nevoită să-şi amâne toate interviurile, dar şi restul activităţilor programate, pentru a se însănătoşi. Kim Yoo Jung e internată în spital de patru zile deja şi nu va fi prezentă nici la activităţile de promovare a noului ei film, „Because I Love You”, în care joacă şi actorul Cha Tae Hyun.

Potrivit agenţiei sale, actriţa a prins o răceală urâtă când a fost în Hong Kong la ‘Yahoo Asia Buss Awards‘ şi a fost internată în spital. După ce a fost externată, actriţa a fost la un eveniment pe 26 decembrie şi a fost nevoită să fie reinternată din cauza unor simptome de şoc indus de stres.

Cu toate astea, internauţii coreeni au reacţionat negativ auzind aceste ştiri, spunând că e iresponsabilă şi arogantă.

„Probabil că îi este greu să accepte nişte critici din moment ce e atât de tânără şi toată lumea a răsfăţat-o până acum…Fiind o celebritate, va trebui să se descurce cu asta. În orice caz, ar trebui să-şi ceară scuze şi să se însănătoşească repede.”

„Acum se vede aroganţa ei. Mereu era descrisă ca fiind egoistă. În „2 Nights 1 Day” oamenii mereu o lăudau de parcă era o prinţesă, aşa că fireşte că e egoistă acum. De aia s-a purtat aşa, chiar dacă era doar timp de 5 secunde. Adolescenţii, de regulă, ar trebui să fie mai politicoşi…De aia e important să ai o personalitate bună.”

„Trebuie să-ţi faci treaba şi să fii responsabil. Reflectă asupra acţiunilor tale greşite. Şi către agenţie, crezi că suntem proşti? Nu mai spune „şoc indus de stres”. Sună ciudat, nu suntem în 1988. Metoda e veche deja. Stă mult pe reţelele de socializare, de ce să nu-şi ceară scuze singură? Şoc din cauza stresului? Se luptă pentru mândria ei? Vrea să audă „Yoo Jung n-a făcut nimic rău”? Fiind un actor, trebuie să-ţi îndeplineşti activităţile conform programului tău. Ştiu că eşti tânără, dar unde îţi e responsabilitatea? Pot să văd ce intenţionezi. Faci ceva greşit, apoi învinuieşti persoanele care te critică spunând că ţi-au apărut probleme de sănătate.”

Internauţii o critică în urma recentului ei scandal.

sursă: allkpop

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s