Oh My Girl i-a copiat ţinuta lui Jennie din Black Pink?


oh-my-girl,black-pink,jennie

Fanii Black Pink sunt furioşi pe stilistul trupei Oh My Girl pentru că le-a creat fetelor o ţinută identică cu cea purtată de Jennie la un eveniment din trecut.

Jennie din Black Pink a fost văzută în ţinuta dată în luna noiembrie la „MelOn Music Awards”:

Când Oh My Girl au apăut ieri la ‘2016 KBS Sog Festival’, fanii ambelor trupe au observat asemănarea dintre ţinutele fetelor şi a lui Jennie din Black Pink.

Un fan şi-a exprimat dezamăgirea faţă de stilistul trupei Oh My Girl, spunând: „Ţinuta nu e asemănătoare. E identică. Kim Jungyoung (stilistul) le-a îmbrăcat astfel pe fetele noastre şi a postat poze pe Instagram, lăudându-se…Nu înţeleg de ce WM Entertainment nu o concediază. Dacă aş fi fost eu preşedintele agenţiei, aş fi concediat-o şi angajat nişte fani pe post de stilişti. Dacă citeşti asta, Jungyoung, te rog, demisionează. Fetele mele au răcit din motiv că le-ai îmbrăcat cu nişte fuste atât de scurte.”

Fanul a mai menţionat că panglicile purtate de fetele din Oh My Girl sunt o copie a celei purtate de Jennie, care este de la Gucci.

Un alt fan a scris: „Îmi plac Oh My Girl. Fanii imploră stilistul să le îmbrace în haine mai groase, dar nu ne ascultă şi fetele se îmbolnăvesc. „ Un alt internaut a scris: „Cel puţin fetele din Black Pink poartă o haină reală de la Gucci…îmi pare rău pentru Oh My Girl.”

Se presupune că aceasta a fost stilistul lui Jessica când încă făcea parte din Girls’ Generation. Se zvonea că Jessica nu-şi împărţea stilistul cu celelale membre şi că acesta era personal doar pentru ea şi Krystal.

sursă: allkpop

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s