‘TT’ de la TWICE are 100 milioane de vizualizări


TWICE își demonstrează din nou popularitatea!

Vă vine să credeți sau nu, dar noul clip de la TWICE, pentru melodia ”TT”, a adunat 100 de milioane de vizualizări în mai puțin de 3 luni de la lansare, devenind cel mai rapid mv k-pop de la o trupă, care atinge acest număr de urmăriri. Piesa a fost lansată pe 24 octombrie 2016 și a devenit un adevărat hit.

În plus, TWICE este singurul grup k-pop, toate videoclipurile căruia au depășit pragul de 100 milioane de vizionări. În prezent, clipurile melodiilor Cheer Up și Like OOH AHH au peste 117 și 114 milioane de urmăriri.

În ritmul ăsta, cu siguranță, TWICE va fi prima trupă feminină care avea clipuri cu peste 200 milioane de vizualizări și probabil, va fi și primul grup, videoclipul căreia va aduna 300 milioane de urmăriri.

Felicitări TWICE!

Anunțuri

5 gânduri despre “‘TT’ de la TWICE are 100 milioane de vizualizări

 1. Melodia buna, coregrafia frumoasa (lia kim e cea mai tare), pacat ca nu sunt prea talentate fetele. Am urmărit sixteen si erau fete mult mai talentate acolo care au fost date afară.
  In concluzie merita 100 mil de vizualizări. Cine nu ar urmări 9 fete frumoase?

  Apreciază

 2. E minunata vestea 😍😍😍din clipa când am ascultat pentru prima oara piesa știam ca va deveni un hit 😍😍💞bravo lor sa o tina tot asa😍😘💖✌💪💝

  Apreciază

 3. Sincer nu am nimic cu melodia, dar nu prea m-a atras trupa aceasta. Și începe sa nu imi mai placa de nici una. Sunt fete drăguțe, dar de ce au devenit idoli când nu se axează pe voci și dans? Nu sunt experta în acest domeniu foarte mult, dar îmi dau seama când o trupa e cel puțin bunicica, iar ele nu prea sunt. Vocile lor sunt cam… cum sa spun… începătoare. Eu cred ca au fani mai mult pentru înfățișarea lor. Și CEO-ul JYP Entertainment scoate bani din cauza asta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s