Comeback-ul trupei AOA e un eşec?


AOA

AOA, care şi-au făcut mult-aşteptata revenire cu melodiile „Bing Bing” şi „Excuse Me„, au parte de un răspuns negativ din partea publicului coreean.

Mulţi aşteptau cu nerăbdare revenirea fetelor, în special când trupa anunţase că vor face parteneriat, din nou, cu Brave Brothers. Cu toate astea, melodiile nu s-au ridicat la aşteptările publicului, dezamăgindu-i complet.

Internauţii au lăsat comentarii precum: „Noile melodii de la AOA sunt proaste…un eşec total…”, „Noua melodie e chiar aiurea. Şi cine le-a făcut coregrafia? Ce s-a întâmplat cu albumul lor?”, „Partea cu rap-ul e chiar proastă, în special în ‘Bing Bing'”, „Până şi Cosmic Girls le-au depăşit pe AOA” şi altele.

Nu doar melodiile sunt criticate, ci şi întreaga trupă. Internauţii consideră o problemă faptul că doar Seolhyun e mereu promovată, în timp ce restul fetelor ar trebui să aibă şi ele activităţi individuale şi să primească atenţie. De asemenea, pentru că tot continuă să lanseze „melodii proaste”, coreenii presupun că trupa nu va supravieţui prea mult în industrie cu un singur membru popular şi că în scurt timp se va despărţi.

Mai jos aveţi recentele melodii lansate de AOA. Ce credeţi?

sursă: allkpop

Anunțuri

10 gânduri despre “Comeback-ul trupei AOA e un eşec?

  1. Mie imi place melodia Excuse Me, dar coregrafia mi se pare enervanta şi felul cum pronunta Excuse Me…. intr-adevar melodiile cu care au revenit nu sunt chiar asa de reusite. Like a Cat si Heart Attack vor ramane favoritele mele. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Astea două nu sunt cele mai bune melodii din carieră, dar privind înapoi și la alte trupe, nici melodiile bune nu au fost garanția succesului, nici melodiile proaste nu au fost lipsite de câte un succes fenomenal. Asta cu melodia e doar un pretext, unii dacă nu urăsc niște tipe sexy nu se simt bine.

    Apreciază

  3. Mie chiar îmi plac ..simt ca nu ai iesit din zona cu care ne.au obisnuit conceptul este sexy si melodiile suna chiar bine este adevarat ca au coregrafie plictisitoare si oarecum enervantă dar nu vad de ce este considerat un esec acest comeback

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s