Lee Dong Wook era cât pe ce să nu primească rolul în ‘Goblin’


Lee Dong Wook

Lee Dong Wook e cu siguranţă unul dintre personajele favorite ale publicului din drama „Goblin„.
Indiferent de scenă, acesta demonstrează că are o chimie perfectă cu oricare personaj din dramă. Dar acesta a fost cât pe ce să nu primească rolul.

În timp ce scenarista dramei „Goblin”, Kim Eun Sook, a petrecut cinci ani încercând să-l convingă pe Gong Yoo să joace în una din dramele ei, nu e cazul şi pentru Lee Dong Wook. Acesta a trebuit să lupte până la sfârşit pentru a obţine rolul în „Goblin”.

Iniţial, Kim Eun Sook l-a refuzat pentru că acesta nu se potrivea cu imaginea personajului pe care o avea aceasta în minte. Chiar şi un reprezentant al agenţiei actorului a încercat să o convingă, însă aceasta nu voia. Totuşi, Lee Dong Wook era prea încăpăţânat ca să renunţe.

Reprezentantul agenţiei sale a reuşit să-i organizeze o întâlnire cu scenarista şi actorul a reuşit să o convingă. Kim Eun Sook a fost cucerită în totalitate de Lee Dong Wook.

Ne bucurăm că acesta totuşi a primit rolul în dramă!

sursă: soompi

Anunțuri

3 gânduri despre “Lee Dong Wook era cât pe ce să nu primească rolul în ‘Goblin’

  1. E perfect in acest rol .. lasand la o parte faptul ca e frumos , talentat si dosebit de expresiv , Ingerul mortii mi se pare atat de uman , incat nu ma pot supara pe el pentru misiunea pe care o are .. Sper sa nu deranjeze pe cei cu alta parere , dar perechea pe care o face cu Sunny mi se pare mult mai interesanta decat a Goblinului cu pustoaica Ji Eun .
    si eu ma bucur ca a fost acceptat .

    Apreciază

  2. Poftim!?!? Nu imi pot imagina drama fara el , „Duhul Mortii ” si „nepotul Domnului Goblin ” fac tot serialul din punctul meu de vedere . Oricum serialul este super m-am uitat la 5 episoade intr-o zi . Este foarte captivant.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s