Actorul Lee Tae Gon atacat de doi bărbați


misc

Se pare că actorul Lee Tae Gon a fost atacat de doi bărbați, iar acum se afla la poliție pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate.

Conform poliției din cartierul Yongin: ”Fața lui Lee Tae Gon a fost lovită foarte tare. Cealaltă parte declară că ei au fost cei atacați, așa că vom conduce o investigație. Se pare că a existat o ceartă cu un așa numit fan. A fost o bătaie, dar doar Lee Tae Gon a fost rănit. Ceilalți implicați erau beți și s-au întors acasă, iar Lee Tae Gon s-a dus imediat să primească îngrijiri. Ceilalți spun că ambele părți au schimbat pumni, dar ceea ce trebuie să investigăm este dacă Lee Tae Gon a acționat în legitimă apărare.

De asemenea, agenția actorului a spus următoarele: ”Chiar el a fost la poliție pentru a se identifica drept victimă. Lee Tae Gon a fost atacat de doi bărbați, și acum primește tratament pentru rănile pe care le are la față.”

Ceea ce s-a mai aflat este faptul că Lee Tae Gon a intrat în conflict cu cei doi bărbați după ce nu a vrut să dea mâna cu ei, și astfel a ajuns la spital cu nasul spart.

Cr.: Allkpop.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s