Ailee debutează în Statele Unite!


Ailee2

Pe 7 ianuarie, presa din SUA a declarat că WestSide Entertainment, o casă de discuri şi agenţie de management din Los Angeles, va lansa un nou artist pe nume A.Leean.

Noul artist este însăşi Ailee, care îşi va face debutul în SUA în 2017. Ailee a crescut în Statele Unite şi s-a mutat în Coreea de Sud în 2010 pentru a-şi face aici o carieră în muzică.

Cu toate astea, sursa dată nu a menţionat-o pe Ailee chiar pe numele ei, spunând doar că A.Leean are deja mulţi fani şi a avut concerte în toată lumea, inclusiv Coreea de Sud.

O sursă a spus: „Ei vor ca, în loc de crearea unui nume şi a unui brand, vocea uimitoare a artistului, talentul şi piesa să vorbească de la sine.”

Amber din f(x), o prietenă apropiată de a lui Ailee, a postat despre A.Leean pe contul ei de Instagram o poză oficială din anunţul debutului ei şi a scris: „Asta va fi tare”.

Melodia e intitulată „Fall Back” şi va fi lansată pe 7 ianuarie pe iTunes, Google Play Music, Amazon Music şi la radio. Un clip oficial cu versuri va fi lansat pe 11 ianuarie.

Pentru că e deja 7 ianuarie şi eu am întârziat cu ştirea, melodia a fost lansată deja şi o puteţi asculta mai jos.

sursă: soompi

Anunțuri

5 gânduri despre “Ailee debutează în Statele Unite!

  1. Trebuie sa fii idiot sa spui ca ea nu are o voce buna. De fapt nu e buna, e foarte buna. Si daca inca mai sunt câțiva care contrazic acest fapt, pot sa asculte coverurile făcute de ea pe „I have nothing” si „I will always love you”. Merita din plin sa debuteze in America si ma bucur ca are șansa asta. Melodia e foarte frumoasa.

    Apreciază

    • Nu cred că a zis cineva că Ailee nu are voce bună. Dar o voce bună nu îţi garantează mereu succesul. Acum sunt la fiecare colţ persone cu voci ca ale ei, dar nu toţi ajung celebrităţi.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s