[CCC] Verbal Jint revine


 

Internauții îl acuză pe Verbal Jint de ipocrizie .

[+1,092, -19] Având în vedere starea în care se află țara acum, mă dezgustă să văd oameni ca el care încearcă să se comporte așa  doar pentru atenție

[+794, -12] Ratați hip hop, vă rog, doar tineți-vă gura închisă și stați la locul vostru … E un psihopat

[+85, -1] Problema cu rapperii e ca ei se prefac că sunt foarte interesați de istorie și ceea ce se întâmplă în societate și lume, dar tot ei fac toate acele lucruri pe care n-ar trebui să le faci. Fă rap despre scandalul tău legat de condus sub influența băuturilor alcoolice în loc să te folosești de Sewol pentru atenție. Nu încerca să folosești asta ca să-ți „speli” păcatele.

[+35, -0] M-am săturat de ratații ăștia ce încearcă să”apuce” puțină faimă folosindu-se de Sewol. Există subiecte potrivite sau nu despre care poți vorbi, în special pentru tipul acesta.

[+27, -0] Tipul ăsta a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice, nu încerca să distragi atenția de la ceea ce ai făcut.

[+15, -1] Încearcă din greu să își”repare” imaginea..

[+13, -1] Nu văd asta decât ca pe o oportunitate de a face bani de pe urma acestei tragedii. Cum poate el să fie om? O să fie pedepsit în iad pentru asta

[+12, -0] Nu știți că nu poți să fi un adevărat star hip hop decât dacă ai câteva scandaluri legate de droguri și accidente cu masina pentru că ai condus beat? Trebuie să porți scandaluri de genul precum niște „bandaje onorifice” pentru a fi un star hip hop adevărat!!

 

 

Cr. netizenbuzz

Reclame

2 gânduri despre “[CCC] Verbal Jint revine

 1. La cum comentează acești internauti o sa ajungă ei în iad mai rapid ca Jint!
  Da ce le-o făcut lor? Sa mai lase omul în pace sa cânte…sa facă ce a vrea dacă ăsta e hobbyul lui și cu asta se ocupa.
  Sa vina numa în România sa vadă cati 7/10 șoferi is băuți la volan și CE. Politia are grija de ei, nu voi internauti fără ocupație.

  Apreciază

  • ok, ca momentul ales in care sa lanseze melodia e convenabil..asta nu poate sa nege nimeni 😀 doar ca ironia e ca Verbal Jint a făcut exact lucrul ce ii spun internauții sa l facă :))) vorbim de un dublu single ..într o melodie vorbește despre tragedie si in cealaltă vb despre „scandalul” sau..cum vrea sa învețe din greșeli si sa devina un om mai bun, responsabil etc. .. ultimul comentariu îmi demonstrează ca INCA exista persoane ce vad rapperii doar ca pe niște golani, drogați si alte nebunii de genul.. Ceea ce e mare păcat 😦

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s