DK din Seventeen în vizorul internauţilor


Seventeen,dk

Un membru al trupei Seventeen este în vizorul internauţilor după ce a fost văzut în transportul public de către un fan al trupei.

Pe 10 ianuarie, un internaut care părea a fi fanul trupei a postat o poză cu DK şi Joshua din Seventeen mergând cu metroul împreună. Cu toate acestea, mulţi au realizat că DK stătea într-un loc rezervat pentru femei însărcinate şi l-au criticat, „Nu trebuie să lase locul liber pentru femeile însărcinate?”

Fanii Seventeen au spus că nu ar trebui să fie o problemă din moment ce tot ceea ce trebuie să facă este să se mute şi să ofere locul de îndată ce o femeie însărcinată apare. Nu există nicio lege care să spună că locul trebuie să rămână liber până când o femeie însărcinată îl revendică. Dar, chiar dacă există semne precum brelocuri sau insigne pentru a recunoaşte o persoană însărcinată, mulţi nu le observă şi astfel Seoul Metropolitan Rapid a declarat, „Avem nevoie de promovare astfel încât locurile pentru persoane însărcinate să fie goale pentru ele.”

Voi ce părere aveţi?

 

Anunțuri

3 gânduri despre “DK din Seventeen în vizorul internauţilor

  1. Soc, soc, soc! Crima capitala comisa de DK din Seventeen! Idolul trebuie inchis pe viata intr-o inchisoare de maxima siguranta pentru ca a ocupat locul pentru femei insarcinate in metrou, desi nu suntem nici 1% siguri ca exista o astfel de femeie in metrou care statea in picioare din cauza lui DK!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s