DK din Seventeen în vizorul internauţilor


Seventeen,dk

Un membru al trupei Seventeen este în vizorul internauţilor după ce a fost văzut în transportul public de către un fan al trupei.

Pe 10 ianuarie, un internaut care părea a fi fanul trupei a postat o poză cu DK şi Joshua din Seventeen mergând cu metroul împreună. Cu toate acestea, mulţi au realizat că DK stătea într-un loc rezervat pentru femei însărcinate şi l-au criticat, „Nu trebuie să lase locul liber pentru femeile însărcinate?”

Fanii Seventeen au spus că nu ar trebui să fie o problemă din moment ce tot ceea ce trebuie să facă este să se mute şi să ofere locul de îndată ce o femeie însărcinată apare. Nu există nicio lege care să spună că locul trebuie să rămână liber până când o femeie însărcinată îl revendică. Dar, chiar dacă există semne precum brelocuri sau insigne pentru a recunoaşte o persoană însărcinată, mulţi nu le observă şi astfel Seoul Metropolitan Rapid a declarat, „Avem nevoie de promovare astfel încât locurile pentru persoane însărcinate să fie goale pentru ele.”

Voi ce părere aveţi?

 

Reclame

3 gânduri despre “DK din Seventeen în vizorul internauţilor

  1. Soc, soc, soc! Crima capitala comisa de DK din Seventeen! Idolul trebuie inchis pe viata intr-o inchisoare de maxima siguranta pentru ca a ocupat locul pentru femei insarcinate in metrou, desi nu suntem nici 1% siguri ca exista o astfel de femeie in metrou care statea in picioare din cauza lui DK!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s