Jisoo din Black Pink primise o ofertă de a se alătura agenţiei SM Entertainment


Imagini pentru blackpink jisoo teaser

În episodul din 11 ianuarie al emisiunii „Radio Star„, Jisoo a vorbit despre cum a fost invitată să se alăture agenţiei SM Entertainment.

MC-ul a început: „Ai primit o ofertă de la un manager de la SM când erai la un concert YG Family?” şi Jisoo a răspuns: „Da, e adevărat. Am fost întrebată dacă vreau să fiu o celebritate. Fiind deja stagiară la YG, am spus nu pentru că deja eram într-o altă agenţie. Când am aflat că era de la SM, mi-am cerut scuze.”

Jisoo a continuat: „Cu toate astea, managerul de la SM tot insista să afle la ce agenţie eram deja.”

Mai jos vedeţi şi o evoluţie a fetelor cu melodia „Love Yourself„.

Hmm, e curios cineva de ce un manager de la SM caută să recruteze stagiari la un concert YG?

sursă: allkpop

64 de gânduri despre “Jisoo din Black Pink primise o ofertă de a se alătura agenţiei SM Entertainment

   • Dar nu a zis că YG au voci mai bune ca SM. Chiar dacă SM are cele mai bune voci, YG sunt talentați. Şi dacă eşti frumos nu înseamnă că nu ai talent, nu e ca şi când Jisoo ar fi o a doua Dara. Ce sensibili sunteţi…

    Apreciat de 1 persoană

       • Lol încetează să scapi din astfel de situații și acceptă când greșești. Eu u am văzut în cumentariul lui susodoi spunând că Sm nu sunt talentați, ci că YG au și talent și aspect. Bine, nu în toate cazurile, dar având în vedere că e vorba de Jisoo da, e e și frumoasă și poate cânta. De ce te-ai aprins atât de tare? Nu a zis nimeni că SM nu au vocaliști buni și e adevărat că îi întrec pe YG la capitolul ăsta, dar și YG îi întrece la rapperi. Simplu.

        Apreciat de 1 persoană

       • Iti dai seama ca tu esti care care s-a aprins cand imi raspunzi la o fraza cu un text intreg? Pe langa asta, citeste mai atent pentru ca in ultimele comentarii am „aratat” spre expresia lipsita de sens „SM are cele mai bune voci si YG sunt talentati” – vocea buna nu presupune deja un talent?

        Apreciază

       • Las-o, n-ai cu cine.
        Mie nu îmi place deloc yg, prefer sm care are mai toate trupele la activ si face comeback-uri dupa comeback-uri pe când la yg dacă vezi ceva an de an trebuie sa te închini.
        Eu nu înțeleg de ce zice ca yg nu te uita la aspect cand Dara a fost in 2ne1 😂😂😂 Ea cu gura ei a zis ca i s-a propus sa fie idol desi nu putea cânta. Sa nu mai zic de operațiile estetice, aproape toți artiștii yg au operații estetice.

        Apreciat de 1 persoană

       • Pare ca YG chinuie lumea asa pentru a face revenirile artistilor mai asteptate si mai dorite, dar succes au avut doar Big Bang pentru ca sunt Big Bang si Black Pink pentru ca au avut melodii bune. Ar cam trebui sa-si schimbe strategiile.

        Apreciază

       • Nu am răspuns cu un text întreg, e înghesuit pentru că e într-un spațiu mic. Și faza e că nu m-ai înțeles. Da, SM au voci foarte bune, sunt extraordinari la capitolul ăsta, sunt talentați. Dar și YG sunt talentați. Când am spus că SM au voci bune, te-ai gândit ai dedus că eu consider ăsta netalent? Serios acum.

        Apreciază

       • Initial, am spus ca sunt stupide chestiile gen „SM se uita dupa infatisare, iar YG dupa talent” cand ambele agentii se uita dupa amandoua si in primul rand, dupa un potential de vedeta. Alta chestie e ca v-ati exprimat aiurea si cu x canta bine si y e talentat, sunand foarte stupid.

        Apreciază

       • Și faza e că SM are mulți idoli frumoși care nu au mult talent la cântat/rap, dar asta e și din cauză că SM are trupe cu mai mulți membri, mai mulți stagiari. Ca orice agenție, YG are și vreo excepție, două, trei, dar majoritatea sunt oameni buni la ceea ce fac.

        Apreciază

       • Da, SM are idoli ce nu pot canta, dar SM mai are si idoli ce au voci pe langa care cei din YG nici nu se pot compara. Idolii de la YG nu au cine stie ce voci, Black Pink sau 2NE1, spre exemplu, neavand vreun vocalist care sa se compare cu Taeyeon, Luna, sau Wendy. Daesung si Taeyang sunt vocalisti foarte buni, in rest?

        Apreciat de 1 persoană

       • Da, dar asta nu înseamnă că Black Pink sau 2ne1 nu au voci care să se compare, dar asta nu înseamnă că nu au talent. Tu confuzi talentul cu „super talentul”. Faza e că SM are vocaliști de top, dar YG are vocaliști care pot cânta. Și Suhyun, Lee Hi, Daesung, Taeyang sunt vocaliști chiar foarte buni, iar ceilalți sunt buni. Și dacă ei cântă bine, de ce să nu cânte?

        Apreciază

       • Am spus undeva ca nu au talent? Era un repros la „Sm nu sunt talentati, Sm se uita doar dupa visual”. Or avea SM si idoli ce nu pot canta, dar se compenseaza prin vocalisti extrem de buni 😉
        Si nu e „super-talent”, e doar un nivel si o tehnica diferita.

        Apreciat de 1 persoană

       • Da’ de unde. Totul a început prin muzică, apoi s-a distrus totul când au început să ajungă toți idoli. Sunt puși să cânte, ar trebui să aibă voce. Asta nu e o scuză. Dacă sunt puși să distreze lumea idolii talentați n-ar mai fi devenit idoli, ci artiști. Argumentul ăsta nu se potrivește cu faptul că ai zis mai înainte de vocaliștii de top ca Taeyeon, Wendy say Luna.

        Apreciază

       • De ce nu se potriveste? Ti-am spus ca idolii nu sunt neaparat cantareti, acestia distreaza publicul – cu voce, dans, personalitate, actorie si chestii de genul. Nu e un concept ce ma aranjeaza neaparat, dar atata timp cat scot melodii bune si cei care nu pot canta nu le distrug, atunci e ok. Astia sunt idolii. Cantaretii sunt ceva aparte.

        Apreciat de 2 persoane

       • Adi, te rog să recitești conversația dacă nu ai înțeles și să vorbești abia apoi. Poți chiar să îl recitești pe cel unde am spus că în YG este vreo excepție, două, trei de idoli netalentați. Și când am spus prima dată „o excepție” m-am gândit la Dara. Și am continuat că două, trei pentru că nu ascult IKON sau Winner, s-ar putea să fie și acolo, chiar nu știu. Și idolii chiar nu au nicio vină că YG nu le dai comeback-uri. Ăsta nu-i un motiv să urăști YG. Ar trebui să te concentrezi pe muzica pe care o scoate.

        Apreciat de 1 persoană

  • SM e as la capitolul voci. Cele mai bune voci din industrie le găsești la SM.
   Singurul aspect la care SM sta prost e rap-ul, dar pariez ca in viitor SM va avea rapperi grozavi si inceputul sunt cei de la NCT

   Apreciat de 2 persoane

 1. Acuma.. Nu am vrut sa va certați. Adevărul e ca ambele agenții au artiști frumoși cu voci bune. ( În primul com de la postare am spus ca la YG sunt și talentați și frumoși…ar vrea oricine sa îi „fure” , doar ca am specificat sm pentru ca de agenția aceasta era vorba în postare) .
  .

  E stupid sau infantil sa urăști o agentie intreaga cu tot cu idoli pentru ca nu sunt la fel de activi ca alte agenții. Trebuie sa ai un motiv bine intemeiat sau macar logic ca sa urasti (cuv urât). Părerea mea. Ti-au greșit ție personal cu ceva? Nu cred. 😉
  .

  Și YG au super voci…Jennie si Rosé din BP, Bom, Minzy (era) au voci foarte bune.. și CL canta bine atât vocal și rap. Și băieții canta bine, desigur. SM la rândul sau are vocalisti foarte buni, dar au mai mulți oameni decât YG care nu canta tocmai bine.
  .

  Ideea e ca fiecare idol/cântăreț are voce unica…are timbru unic..Depinde de noi cum ni se pare 🙂 . Nu îi putem compara intre ei din cauza ca is diferiți. Și pana la urma…nu e treaba noastră. Cine suntem noi sa judecam?

  Apreciază

 2. Lucy, mai taca-ti gura, ai saturat populatia cu parerile tale de doi bani. Ti-ajunge sa urasti atata YG. Mai uita-te si tu dintr-o parte si ANALIZEAZA-TE UN PIC, se vede asta dupa comentariile pe care le lasi. Nu te mai da atotstiutoare ca din totdeauna doar ai criticat YG, doar asta stii sa faci indiferent ca e o stire buna sau nu despre ei.

  Auzi, YG nu are voci puternice, atunci cine naiba sunt Taeyang, Daesung, Lee Hi, Junhoe din iKON, Jinwoo sau cine mai era din WINNER, Bom, mai nou si Rose din Black Pink, care ia cucerit pe toti cu vocea ei, dupa ce a facut colaborarea aia cu Chanyeol din EXO si Jihyo din TWICE la Gayo Daejun, EI CINE SUNT??? Pe ei de ce nu-i vezi? La SM pe cine avem? Taeyeon, Baekhyun, Kyuhyun, Jonghyun si? Astea sunt voci geniale, recunosc, restul sunt vacalisti nu prea puternici. Mereu ai fost de partea SM, chiar si in cazul ala cu Taeyeon si ce a facut ea la MAMA 2016, ai tinut sa o aperi pana in ultimul moment pentru faptul ca n-a iesit sa cante cu cantaretul ala venit din America. E clar cui tii partea din start, nu te mai preface …

  Vorba ta: ”Idolii nu sunt neaparat cantareti, acestia distreaza publicul – cu voce, dans, personalitate, actorie si chestii de genul.” – atunci la ce bun te-ai mai luat de vocile celor de la YG si SM, lasa-i in pace asa cum sunt. Plictisesti lumea cu comentariile tale, mereu pui sare pe rana. Ti-ajunge.

  Apreciază

 3. Mi-ai pus comentariul in asteptare??? De ce? Adevarul doare???

  Asta e comentariul meu, sunt Minsoo: ”Hai nu te mai da in spectacol, ca doar asta stii sa faci … Se pare ca ti-a cedat Xist locul, esti noul bufon al blogului. Inainte nu prea comentam pe aici, doar va citeam comentarile, dar sa stii ca m-am cam plictisit sa tot stau deoparte asa ca am venit sa-ti zic ce simt. Nu o mai fa pe desteapta – NU ESTI ASA CUM CREZI!!!!!!!!!!!!”

  Apreciază

 4. Hai sa ne potolim cu SM si cu vocile lor mirifice.
  Vocal: Chen,Do si Baekhyun. F(x) Luna. Taeyeon si Seohyun. Wendy,Kyuhyun si Yesung.Taemin,Onew,Jonghyun.
  Rap: Taeyong, Mark.
  Mi se pare slab la cate grupe si la cati membrii sunt.
  Facem o comparatie cu Yg:
  Vocal: Daesung si Taeyang. Junhoe, Akdong Musician. Lee hi, Rose, Seungyoon. Acum cu Sechskies cred ca se mai adauga cineva (Nu cunosc inca) Sa zicem si Park Bom atata timp cat totul este tulbure in privinta lor.
  Rap: Gd, Top, Mino, Bobby, BI, Seunghun, Tablo si Mithra.
  Se vede pe ce pune accent Yg.
  Tot se aduce aminte de Dara.Ea este in Filipine ca Gd in Coreea. Apropo, Sehun ce mai face?
  Cand ar fi ajuns Akdong in SM cu tot talentul lor? Sa ne calmam.

  Apreciază

  • Seohyun, Tiffany, Sunny, Changmin, Ryeowook, Joy, Seulgi, Wendy, Krystal, Suho, Henry, Kangta, J-Min, Dana, Lay, SES si tipii din NCT nu-i stiu care e cu vocalul. Ideea e ca ai uitat pe cineva. Curios e ca voi ma criticati pe mine ca incerc sa spun ca SM nu e doar pentru visuali, dar din partea voastra e ok sa aruncati direct cu noroi in ei, nu?

   Apreciat de 2 persoane

   • Asta e strict părerea ta. Din partea mea jumate (sau chiar mai mulți) dintre ei – pica 👎 . Trebuie sa recunoaștem: unde este talent și unde nu. Pana la urma ei sunt deja idoli – câștiga mulți bani – nimănui nu îi pasa cum canta ei atâta timp cât piesa per total suna bine.

    Apreciază

   • Seo hyun și Wendy erau deja la mine.
    Tiffany, Sunny, Krystal Joy, Seulgi, Suho, Lay, Henry, Changmin, Ryeowook sunt depășiți in grupa. Parca vorbeam de voci extraordinare, nu de mâțe. J-min, Dana..nici nu știam ca exista aceste fete, dar nu sunt de piedestal.
    Din Nct și SES s-ar mai adaugă una, doua voci. Deci cam la fel rămâne cu vocalul.
    Și da, majoritatea sunt în trupe pentru vizual. Sa zici ca intr-o trupa de 5-6 ai unul fără mare talent. Aici avem exemple de 7 în aceeasi grupa..

    Apreciază

 5. Gata cu scandalul!Fiecare companie are vocalisti si rapperi geniali.Ar trebui sa apreciem toate companiile,indiferent ca e SM,YG,JYP sau oricare alta.Nu uitati ca fiecare companie are idoli geniali,ca nu au ajuns idoli pe ochi frumosi.Personal,sunt YG stan,dar nu am nici o problema cu alte companii,intrucat imi place ceea ce produc si frumusetea unor idoli de la alte companii,pana in momentul in care vad ca isi bat joc de idoli si ii terorizeaza.Nu ar trebui sa existe discutii gen:
  „X e mai bun!” „BA NU!Y E MAI BUN!”.Fiecare companie are modul ei de a lucra si si-a recrutat oamenii mai buni sau nu.Dar,trebuie sa vedem esentialul:NOI,ASTIA CARE NE CERTAM SI NE INJURAM INTRE NOI ,CHIAR DACA AR TREBUI SA FIM CA O FAMILIE,POATE NU VOM AJUNGE NICIOADATA (bine,bine,doar in vise)UNDE AU AJUNS EI!Am ajuns sa ne certam ca X e mai bun ca Y ,dar nu vedem ca sub ochii nostri trupele noastre favorite se despart.Trebuie sa ne trezim si sa lasam cearta la o parte.Si,in plus,ce rezolvi daca te injuri si te dai mare in mediul online?Garantat 90%,hai,mai las de la mine,80% daca ar fi sa va spuneti asta in fata ,in viata reala,ati cadea intr-o profunda tacere.Ne ascundem in spatele unor profile,care ne dau curaj sa mintim,sa fim”bravi”,sa injuram.De fapt,ne mintim pe noi insine.Pentru ce acceseaza oamenii acest site?HUH?Pentru a vedea ca o fata isi apara compania favorita ,iar alta se leaga de ea si invers?Hai sa va luminez!Raspunsul e categoric NU!Oamenii se strang aici pentru a afla stiri despre idolii lor si pentru a cunoaste noi persoane cu care impart aceeasi pasiune.Da,poate unii credeti ca compania pe care o apreciati e superioara altora,iar calitatea muzicii e superioara.Va respect parerea,dar,sa nu uitam ca fiecare companie munceste din greu,fiecare idol munceste din greu,si unele piese poate sunt mai bune ,poate sunt mai proaste,unele voci mai puternice,altele mai „domole”,unii mai frumosi,altii mai putini frumosi si fiecare companie pune membrii intr-o formula pentru ca se completeaza unii pe altii.Si acum,mi-a venit in minte ceea ce a spus Dara despre 2NE1:”2NE1 e ca un puzzle.”Orice trupa e ca un puzzle,mai reusit sau nu(fac referire la trupele cunoscute si cele mai putin cunoscute).Un puzzle e incomplet daca lipseste o piesa,asa este?Asa e si cu trupele astea.Daca un membru ,care poate nu are asa mari capacitati sau,din contra,are o voce puternica si danseaza bine, ar lipsi dintr-o trupa ,pur si simplu ceva nu ar merge.Asta e rolul companiilor,sa faca un puzzle complet si frumos.Si ,repet,nu mai judecati companiile pentru vocile care le reprezinta.Una poate avea multe trupe /artisti solo debutati,alta nu.Asa ca,nu gasesc un motiv pentru care ai spune ca X e mai buna ca Y,dar X are 20 de artisti lansati,iar Y numai 2.Astept dislike-urile….Stiu,oricum,ca vor veni pentru ca unii se vor simti ofensati de ceea ce am scris.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s