Idolii de la SM Entertainment criticaţi pentru că iau rolurile principale din drame şi filme


Kai,Chanyeol,joy

E ceva normal deja să vedem cum idolii se transformă în actori. Cu toate astea, e cu siguranţă neobişnuit să-i vedem în rolurile principale abia la a treia, a doua sau chiar la prima producţie. Din moment ce acest lucru se tot întâmplă cu artiştii SM Entertainment, pe internet lumea a început să se întrebe cât de corect se distribuie aceste roluri.

În noua dramă de pe MBC, „Missing 9„, Chanyeol din EXO va juca rolul unei vedete ce, în urma prăbuşirii unui avion, ajunge naufragiat pe o insulă. Nu e personajul principal, însă joacă un rol foarte important în dramă. Un alt membru al trupei, Kai, a primit rolul principal în filmul „Andante şi internauţii deja l-au ‘întâmpinat’ cu critici şi nemulţumiri. Pe lângă asta, şi Joy din Red Velvet a primit rolul principal în noua dramă de pe tvN, „The Liar and His Lover„.

Internauţii spun că problema nu constă în idolii ce se transformă în actori, ci în faptul că aceştia încep dintr-o dată cu rolurile principale. Unii spun că Joy, Chanyeol şi Kai au primit rolurile principale datorită puterii abuzive a agenţiei din care fac parte. De asemenea, nu e corect faţă de actorii începători, din agenţii mai mici, care sunt mai talentaţi, dar din cauza idolilor nu pot obţine nici cele mai neînsemnate roluri. Desigur, fanii spun că idolii de la SM au dreptul să pretindă la aceste roluri, muncind din greu pentru ele.

Unele comentarii spun: „Hul…rol principal? Nu e prima dată când Joy joacă? E prea mult”, „Nu merită să fie criticaţi, dar ştiţi, chiar li s-a oferit totul pe tavă”, „E o problemă pentru că de la început iau rolurile principale. Chiar credeţi că regizorii vor să folosească idoli în producţiile lor?” şi multe altele.

sursă: allkpop

Anunțuri

14 gânduri despre “Idolii de la SM Entertainment criticaţi pentru că iau rolurile principale din drame şi filme

 1. Mi se pare prea de tot, sunt foarte multi actori care se lupta sa primeasca un rol secundar intr o drama ,iar cei de la sm cu nici un pic de experienta deja primesc roluri principale
  Sm-ul ar trebuia sa se opreasca ca nu toti copilasii lor au si talent in actorie, mie sincer din exo singurul care imi place cum joaca e D.o ,in rest niciunul

  Apreciat de 1 persoană

 2. Sunt de acord cu parerile,e bine sa inceapa cu rolurile secundare.Ma bucur pentru Joy ca va juca intr-o drama,dar la fel de bine putea sa aiba si un rol mai mic,era aceeasi bucurie pentru mine.Acum va fi o mare presiune despre cum va juca 🙂

  Apreciază

 3. Si producătorii cauta idoli pentru a creste popularitatea dramei, dar cred ca oamenii s-ar uita pentru idoli chiar daca au un rol mai mic. Hwarang e unul din exemple, eu ma uit la el pentru v chiar daca are cele mai puține replici dintre cei 6 cavaleri.

  Apreciază

  • Sunt de acord cu tine ca producatorii introduc in dramele sale idoli pentru cresterea popularitatea dramei, iar Hwarang este cel mai bun exemplu ,dar dupa parerea mea aceasta drama este foarte reusita si eu la inceput recunosc ca mam uitat mai mult la ea pentru ca juca V, Minho si Park Hyung Sik dar acum ii indragesc pe toti actorii care apar in aceasta drama.

   Apreciază

  • In Hwarang e altceva,V macar are un rol foarte mic si nu are de ce sa sara lumea cu gura.Hyungsik pe de alta parte a jucat in mai multe drame si a primit pareri bune privind jocul.Deci in drama aceasta nu prea vad de ce sa fie lumea contra,mai ales ca personajele pe care se focuseaza mai mult sunt actori.

   Apreciază

   • Hwarang era un exemplu de drama in care un idol nu are rolul principal si totuși este urmărită pentru el. Exact cum am spus, daca joy sau kai ar fi avut un rol mai mic fanii tot s-ar fi uitat.

    Apreciază

 4. Băietii de la EXO ( in general la ei ați făcut mai mult referința) au fost alesii în asa fel sa faca rating la K-drame. Adica unde a jucat Chen ,Suho, Lay rol principal într-o drama lunga (nu mimi-drama) Dar au ales în așa fel sa vizioneze si fanii kpop acea k-drama deoarece juca „biasul ei” si e logic.. Au jucat Baekhyun (în Moon Lovers dar nu ca personaj principal) Chanyeol (dar nu a jucat in toate ca rol pricipal si a jucat mai mult in mini-drame) Voi aveti ceva împotriva lui Kai deoarece joaca într-o drama ca rol principal.. Daca este lasat de SM.. Si se pricepe.. Când Baekhyun a jucat în Moon Lovers.. Unii fani au spus ca nu joacă bine.. Dar a fost filmul anului 2016 deci un film de excepție.. Si a fost de la SM.. S-a descurcat foarte bine în rol.. Si Kai, Sehun o sa joace bine chiar daca sunt personaje principale…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s