Top Media anunţă că va lua măsuri legale în legătură cu scandalul lui Wooshin şi Somi


wooshin,jeon-so-mi

Dacă vă mai amintiţi, cu mai puţin de o lună în urmă, Wooshin din UP10TION a fost acuzat că ar fi agresat-o sexual pe Somi, atingându-i pieptul. Cu toate că reprezentanţii lui Somi au declarat că nu a fost vorba de agresiune sexuală, criticile pe internet continuă, iar agenţia lui Wooshin anunţă că va lua măsuri legale împotriva bârfelor.

În data de 14 ianaurie, TOP Media a anunţat:

„Vom lua măsuri legale împotriva oricăror bârfe, conţinut, editări premeditate şi informaţii false legate de video-ul lui Wooshin şi Jeon Somi ce a fost dezvăluit de „The Show” pe internet în data de 24 decembrie.

Am discutat cu reprezentanţii emisiunii „The Show”, cu însuşi cei doi idoli, cu ambele agenţii şi am prezentat declaraţii oficiale. Cu toate astea, postările şi editările cu intenţii rele continuă să apară. Astfel, am decis să luăm măsuri legale împotriva oricui împrăştie informaţie falsă.

Pe lângă asta, am înaintat şi o analiză a videoului la Laboratorul de Expertiză Juridică (Dr. Hwang Min Gu), ca dovadă că acel controversat video e rezultatul unui unghi de filmare.

Vom continua să monitorizăm şi să luăm măsuri legale împotriva informaţiei false şi a conţinutului editat în ceea ce priveşte artiştii agenţiei noastre.

Mulţumim.”

sursă: allkpop

Anunțuri

4 gânduri despre “Top Media anunţă că va lua măsuri legale în legătură cu scandalul lui Wooshin şi Somi

    • Mda, dar e mai mult ca si fanele sa nu innebuneasca, gen „ia-ti labele de pe oppa!!!1”. Dar mi se pare ca e total exagerat, pe bune. E o evolutie si pot fi incluse niste miscari mai sexy intre fete si baieti, nu inseamna ca..fac copii pe scena.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s