Internauţii criticaţi pentru că au comparat cutiile pentru prânz oferite fanilor de idoli


misc

Deţinătorul unui cont de Twitter a fost criticat rău de coreeni după ce acesta a comparat bento-urile (sau cutiile pentru prânz) pe care idolii le-au oferit fanilor la ‘Competiţiile de Ateltism ale Idolilor 2017’.

Filmările pentru evenimentul anual au avut loc pe 16 ianuarie. Mulţi fani au fost prezenţi pentru a-şi încuraja idolii favoriţi. Pentru a le mulţumi, fiecare trupă a pregătit cutii pentru prânz ce le-au oferit fanilor şi pe internet au năvălit imediat poze cu adorabilele bento-uri. Controversa a început pe un cont de Twitter care a început să analizeze cutiile fiecăror idoli.

În tweet-urile ei, aceasta compară calitatea fiecărei cutii de prânz şi mai şi lăsa comentarii precum:

„În ceea ce priveşte trupa Red Velvet, au oferit cutii de prânz de o caliate înaltă, stilul Outback, dar au oferit cei mai jalnici burgeri de la „Lotteria” + un Pepsi. Care a fost motivul? Pentru că EXO nu erau aici…? Scăderea calităţii ar putea dezamăgi fanii.”

„Cutiile de prânz ale trupei BTS. Faţă de restul care au oferit hamburgeri, Dakgangjeong etc, ei au oferit cutii pline. ARMY probabil că mănâncă mult…”

Cosmic Girls. Legendarul bento pentru cină. Era perfect dacă mai aveau şi soju pentru persoanele ce nu pot mânca Jokbal fără soju…”

ASTRO. O pizza per persoană. Pare folositor pentru că o pot păstra şi mânca în timpul filmărilor.”

„Desigur, trupa #1, TWICE

În prezent, mulţi o critică pentru că şi-a făcut acest cont stupid: „Doar mănâcă ce ţi se oferă. Nu e de parcă sunt datori să te hrăneacă,” „Le-au transformat efortul idolilor în nimic”, „De acum în colo, lăsaţi-i să moară de foame” etc.

sursă: allkpop

Anunțuri

5 gânduri despre “Internauţii criticaţi pentru că au comparat cutiile pentru prânz oferite fanilor de idoli

  1. Ce ma enerveaza internauti coreeni, se cred buricul pamantului. Eu daca as primi ceva de la trupa mea preferata cred ca as lesina de fericire:)) dar ei trebuie tot timpul sa compare si sa critice -_- Niciodata nu e deajuns pentru ei.

    Apreciază

  2. Mda, ea a fost pe principiul: si da, in aceasta cutie avem una bucata hamburger, una bucata cutie de Pepsi, hmm neinteresant, unde sunt icrele negre sau rondelele de somon in sos de vin????” 😂😂 si la aia cu „ARMY probabil ca mananca mult” deci am murit😂 pai normal fiinta, de unde sa capatam si noi energie sa facem fata la atatia hateri?😂 (sorry I had to, I was mean I know, don’t hate me)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s