Adevărata personalitate a lui Seo In Young iese la iveală – controversa devine din ce în ce mai mare


seo-in-young,crown-j

O persoană ce susţine că ar fi din interiorul producţiei „With You 2” a dezvăluit motivul pentru care Seo In Young a plecat de la emisiune.

Ieri, „With You 2” au anunţat că Seo In Young şi Crown J vor părăsi emisiunea pentru că au decis să rămână prieteni. Cu toate astea, această persoană a dezvăluit un video în care Seo In Young înjură personalul şi a mai declarat că producătorii dramei nu i-au mai putut suporta toanele şi cerinţele excesive.

Se pare că video-ul a fost filmat în a doua zi de călătorie a lui Seo In Young şi Crown J în Dubai. După cum auziţi, Seo In Young vorbeşte nervoasă la telefon, spunând lucruri ca: „Grăbeşte-te, ieşi odată de la hotel”, „La dracu, ieşi odată până nu explodez naibii.”

Persoana dată a explicat: „Filmările au fost mereu dificile din cauza unor probleme minore cu Seo In Young. Am auzit zvonuri despre caracterul ei, dar se pare că ei chiar nu-i pasă de nimeni altcineva decât de ea însăşi. Cerea să se schimbe programul cu o zi înaintea filmărilor şi făcea lumea să o aștepte faţa casei ore întregi, pe timpul rece, pentru că aceasta nu deschidea uşa. După ce am văzut totul în Dubai, am decis să spun adevărul pentru că nu mai puteam suporta s-o văd pe Seo In Young cum face pe victima pe internet după ce Cuplul Furnică şi-a anunţat plecarea.”

În continuare: „Seo In Young a spus că nu poate să meargă cu clasa business şi a cerut să fie schimbată în clasa înâi. Apoi i-a dus pe producători la un hotel luxos din Dubai şi a înjurat ghizii. Crown J a filmat ultimele scene din deşert de unul singur. Seo In Young s-a întors în Coreea. Şi-a lăsat stiliştii la hotel şi l-a luat doar pe manager cu ea.”

Controversa dată începe să devină din ce în ce mai mare, iar coreenii o critică la greu pe Seo In Young.

sursă: allkpop

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s