Minzy a aflat de ultima melodie a trupei 2NE1 din presă


Minzy

În data de 20 ianuarie, fosta membră 2NE1, Minzy, a vorbit pe contul ei de Instagram de ultima melodie pe care trupa o va lansa.

Împreună cu nişte poze mai vechi cu 2NE1, Minzy a scris: „Păcat că am aflat din presă că 2NE1 îşi vor lansa ultimul album. Chiar e un păcat, fiind şi eu cândva membră a trupei, la fel ca restul membrelor, vreau şi eu să-mi iau adio de la fani şi să le mulţumesc pentru susţinere şi iubire. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toată dragostea pe care 2NE1 a primit-o şi sper că veţi continua să ne susţineţi pe fiecare individual. Mulţumesc.”

De asemenea, Park Bom şi Minzy au fost scoase din profilul oficial al trupei, rămânând doar CL şi Dara.

Melodia „Goodbye” va fi lansată pe 21 ianuarie.

2NE1의 마지막 음원 발표 소식을 기사를 통해 알게되어, 저로선 매우 유감스럽고 안타깝지만, 일전에 2NE1의 멤버로서 대중분들과 팬 여러분들께서 주신 사랑에 대한 감사와 마지막으로 인사드리는 작별 인사의 마음은 멤버들과 동일합니다. 사랑해주셔서 진심으로 감사드리고 우리 멤버들 CL언니, BOM언니, 다라언니 그리고 저, 모두 앞으로 펼쳐 나갈 활동에도 많은 관심과 따뜻한 응원 부탁드립니다❤️#2NE1#Fourever #Goodbye It's a shame that I had to find out 2NE1 will be releasing their final album through a news article. This is very unfortunate as I was previously a member of the group 2NE1, but I share the same feelings as the other members in wanting to show appreciation and bid farewell to everyone for all their love and support of 2NE1. I am truly grateful and sincerely appreciate all the love 2NE1 received and hope for your extended love and support as the members continue on in their individual careers. Thank you.

A post shared by MINZY (@_minzy_mz) on

sursă: allkpop

Reclame

29 de gânduri despre “Minzy a aflat de ultima melodie a trupei 2NE1 din presă

 1. Deci yg nici măcar nu au contactat-o asa cum au spus ca au facut…
  Foarte urat din partea lor, imi pare rau pentru ca a fost lăsată pe dinafară, dar in același timp ma bucur ca a scăpat din agenția aia care oricum nu se interesa de cariera ei.

  Apreciat de 1 persoană

  • Daca ar fi fost contactată nu cred ca ar fi spus ca a aflat din presa.
   Totuși mi se pare puțin nedrept si dacă te-ai pune in locul ei ai înțelege.
   Ea nu a provocat scandaluri cât a fost in 2ne1 si chiar si-a făcut bine treaba. In atâția ani nu a avut nici măcar un solo desi celelalte membre au avut cel puțin unul.
   Nu a plecat de bine ce ii era, a avut motivele ei.

   Apreciat de 2 persoane

   • A zis asta pentru ca…invidia joaca pana la capăt. (putea sa nu zică nimic) (e ca mine! Infectă)

    Ii pare rău că a renunțat.
    De cand a plecat și pana acum ce a reușit sa facă? A trecut ceva timp!

    Apreciază

  • Mi-am dat seama ca „IZVORUL RĂUTĂȚII E PROSTIA „.
   De ce nu privești aceasta chestiune din perspectiva ambelor părți? Minzy a fost supărată ca nu a avut parte de un album solo. (am înțeles) Dar tu zici ca ei nu se interesau de cariera ei? Dar când urcau pe scena si-si ridicau cele mai importante premii din industria muzicala cum se chemă chestia asta? Ei au manageriat o trupa nu un artist solo! Și în plus Minzy nu era rentabila ca artist solo!
   Povestea continuă… CL a fost mai bine văzută și a primit aprobarea de „a lucra la câteva melodii solo”.
   „a lucra” e nu aştepta sa-i cada din cer o piesa și gata, lua parte la actul creației în limitele ei.
   Minzy nu avea pic de talent în a crea muzica.
   Apoi Dara primiste câteva roluri în niște drame web. Se pare ca are un sâmbure de talent actoricesc sau dacă nu are măcar are abilitatea de a se face plăcută de oameni în cazul de fata un regizor. În cel mai rău caz a fost aleasa ca e frumoasa.
   Minzy nici calitatea asta nu o are iar de frumusețe nici nu mai vorbim.
   Exact ca în cazul Cain și Abel pentru ca jertfa (munca. Trebuia sa se străduiască mai mult sa arate ca poate face măcar unul din aceste doua lucruri: actorie sau producție muzicala) ei nu a fost bine primita cuprinsa de sentimentul de ura a distrus tot: trupa, imaginea agenției, chiar și ea a ieșit rănită pentru ca nu a știut sa tina cuțitul.
   Acum dacă e sa privim din perspectiva unei agenții, imagineaza-ti ca:
   ai un copil și într-o zi copilul asta îți dă foc la casa…îl ierți?
   câinele pe care l-ai crescut 7-8 ani te-a mutilat și te-a băgat în spital…îl mai păstrezi? Când vii acasă ii mai duci mâncare?
   Răspunsul în ambele cazuri ar fi NU!
   Melodia de final ar fi menita sa mai stoarcă niște bani de la fanii 2ne1 (care apropo, sunt cei mai rai! 😂). Bani pe care agenția ii împarte cu artiștii. De ce ar mai vrea Yg sa-i pună lui Minzy castronul cu mălai în față.

   Ai înțeles? Încetează sa mai fii REA! 😂 😂 😂

   Apreciază

 2. Lol si inca mai exista persoane care mai cred in ” YG family ” :)) .. urat, foarte urat !! E melodia de ramas bun.. nu poti sa treci cu vederea ca a fost membra grupului atatia ani..practic a crescut in grupul asta fiind cea mai mica.. nu vrei sa faca parte din melodie..asta e urat..dar si mai urat e ca a fost nevoita sa afle de asta din PRESA !!! Minimul respect sa l fi avut ..dezamagita si de fete .se pare ca relatia lor s a racit dupa plecarea ei .. Nu e ca si cum Minzy ar fi divulgat presei ceva daca ar fi primit si ea un mesaj „hmm, lansam melodia X dar agentia nu vrea sa participi”. .. Pe scurt..companie cu management de rahat !!!

  Apreciat de 2 persoane

   • Majoritatea gandesc ca mine..dar cum nu exista padure fara uscaturi 😁😁😁 tr sa fi naiv sa mai crezi in așa ceva si nebun sa aperi managementul asta de tot rasul .. plus, de ce mai e nevoie de un profil oficial pentru o trupa destrămata oficial ? Nu era suficient sa lași profilul intact si „destrămata” la descrierea trupei?

    Apreciază

    • Tu crezi ca dacă mor doua albine, gata s-a terminat cu stupul? Sau tu crezi ca dacă era asa importanta stupul ar mai fi alungat-o? Fii serioasa! Tragedia ar fi dacă ar pleca Teddy! Minzy a fost firul de pătrunjel din leasa de pătrunjel.

     Apreciază

     • In sufletul meu si al celorlalti BJ ,Minzy e mega importanta.Daca ar pleca Teddy ar fi catastrofa mondiala(Teddy e un geniu si unul din cei mai geniali producatori pe care il stiu).Vazand din privinta popularitatii,Minzy nu era ca CL( le iau ca exemplu pentru ca intre ele nu e o mare diferenta de varsta).Dar,stii de ce CL e mai populara ca ea?Se numeste promovare.CL a avut solo-uri,in timp ce Minzy a avut doar un cantec(feat CL).Se numeste bataie de joc marca YG.Omu’ merita un premiu.A reusit sa distruga un grup talentat si inimile deja ranite ale fanilor.simte sarcasmul Si,ca sa se simta el bine,a lansat Black Pink (in perioada aia in care CL revenea cu „Lifted”)incercand ,parca,sa le bage intr-un con de umbra pe 2NE1(din parerea mea;nu veniti cu comentarii gen”Alta care spune ca BP e copia 2NE1″ si de astea,pentru ca nu asta incerc sa spun).Nu ii inteleg strategia.Omu'(de fapt ,oamenii.Yang Hyun Suk nu mai e CEO-sau ceva de genul,dar stiu ca frate-sau e CEO acum-,iar Yang Min Suk,mirobolantul lui frate,e CEO si e responsabil de trupe si chestii care tin de ele) ori o ia usor-usor pe interzise si nu mai judeca logic de il mananca sa primeasca hate de la lume si sa il injure lumea pe la concerte ori banii le-au inecat ochii si judecata.

      Apreciază

      • Fie ca tine. Zicem ca au vrut sa scape de 2ne1.
       Mie tot mi se pare ca au procedat corect.
       1. Dacă ai un caine legat în curte de care ai vrea sa scapi cum faci? Simplu nu-i dai mâncare! Latră, schelalaie, se smunceste, rupe lanțu și pleacă în alta parte unde găsește mâncare.
       2. Vreu sa scap de prietena mea; nu ma mai atrage! Cum fac sa scap de ea, fără sa-i zic în față ca sa nu ies eu vinovat? O tratez cu indiferenta, pleacă singura!
       Yg nota 10 pentru logica.
       De ce ai vrea sa mai dai mâncare unei găini bătrâne care nici ouătoare nu e? Normal ca o sa cauți sa-ti reinoiesti efectivul cu puici tinere.
       Cât de logic e!

       Apreciază

       • Nu am vrut sa spun in mod direct ca pe YG il durea in posterior de Minzy si ceea ce vroia ea.CL e mai populara ca ea ,de aici rezultand ca ea scoate mai multi bani ca ea cu toate piesele si aparitiile .A incercat inteligentul pamantului sa le bage in umbra cu BP,da’ na…BJ sau luat de el si au inceput sa tipe ca ei le vor inapoi si fac orice(da,da si eu am lasat niste comentarii pe instagramul lui YG unde ii reprosam de toata chestia asta) si ,ups ,i s-a invartit rotita si si-a dat seama ca hai sa ii stoarcem de bani pe aia.Dar daca YG e mai inteligent decat pare si testeaza apele?Daca BJs incep sa scoata bani si vede ca iar merge treaba?Daca asa ,dintr-o data ,intr-un mod total surprinzator,BOOOOOM,2NE1 nu se mai desparte?Ma astept la orice.Atat cat piesa merge bine,ma astept la orice de la el

        Apreciază

  • Dacă tu cu o prietena ti-ai fi deschis o afacere dar prietena asta pentru ca firma nu o duce bine hotărăște sa te lase; își ia tot și pleacă. Tu în încercarea de a redresa afacerea ai mai implica-o?

   Apreciază

  • Dacă intradevar ținea la celelalte membre, Minzy ar fi trecut peste scandalul lui Bom și ar mai fi așteptat puțin; dacă intradevar ținea la CL s-ar fi bucurat de succesul ei și nu ar fi invidiat-o intratat încât sa vrea sa distrugă trupa implicit liderul.
   Hai sa nu vorbim fără sa știm subiectul. Riști sa cazi la examen. Mai bine îl schimbam!

   Apreciază

   • Pui problema greșit ..daca eu si cu o prietena am avea o afacere..ea primește tot creditul si tot meritul.. apariții in care promovează afacerea astfel încât sa fie văzută ca fiind singurul proprietar asta desi am lucrat împreună.. Îmi iau jucăriile si plec !! 😁😁 cat sa mai aștepte? Sau de ce sa aștepte când managementul YG nu si face treaba ? N a așteptat destul? N a avut deloc șansa sa arate de ce e in stare ca artist solo..nu poți sa pui direct eticheta de eșec când n ai văzut o deloc de ce e in stare ca artist solo, nu i ai dat șansa sa arate asta .. Nu cred ca si cel mai prost din clasa trebuie sa meargă la olimpiada..dar cred ca daca cel mai prost din clasă ar fi avut șansa sa aibe parte de niste meditații..ar fi avut o sansă sa ajungă la olimpiada ! E un mod urat de a încheia o era practic..ptr ca fetele au fost un grup special si ar fi meritat un cu totul alt final ..ca tot vorbești de bani si profit..nu e profit mai mare daca toate 4 participa? Ai fanii tuturor fetelor dispuși sa ti cumpere melodia 😉 dar vb de încăpățânare aici si de un management de joasa speță..

    Apreciază

    • Meditații? 😂 😂 😂 😂
     Prea mult efort pentru un prost! Și în plus nu ai certitudine ca o sa reusesca!
     Dacă vorbim de Minzy e cam același lucru. Rata de reușită era prea mica.

     Apreciază

     • Nu le ai cu afacerile. Nu contează cine e văzut ca proprietar ci profitul. Iar dacă ea promovează afacerea asta înseamnă mai putina munca pentru tine. Nu am pus eu problema greșit.
      Când te bagi în ceva te aștepți la ce-i mai rău. Când a intrat în trupă credea ca ea o sa fie vedeta? și mai e și chestia cu contractele individuale. Dacă în cazul ei procentul agenției era mai mic atunci chiar era de evitat.
      În 6 ani eu cred ca aia i-au văzut potențialul. Au făcut toate calculele. Și toate au ieșit cu cheltuieli mult peste profit.

      O sa vedem cât succes vă avea de acum ca artist solo! Hai sa punem un pariu! Pe ce pariezi?

      Apreciază

 3. N a întors spatele nimănui ..a tăcut si a așteptat.. In timp ce CL tot debutează in America de ceva timp si Dara joaca prin drame sau emisiuni in care face parte din cast permanent..ea? Nimic..daca a întors spatele cuiva clar nu e vorba de fete..ci de agenția ce a uitat de ea !!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Poate ca YG nu a contactat-o, dar fetele sigur au facut-o! Mai ales CL! Toata lumea stie cat de mult tine CL la toate trei (Bom, Dara, Minzy)! Ea le-a ajutat pe Bom si Dara sa scape de depresii. CL a spus mereu, peste tot, cu mandrie ca face parte din 2NE1. Le considera probabil cele mai bune prietene, poate chiar surori. Sa-i fie rusine lui Minzy! Credeam ca i-a ramas macar o farama de caracter, dar nu e asa…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s