[CCC] NCT, EXO, TWICE, Black Pink, I.O.I, Zico din Block B, G-Friend și alții


Articol: ”EXO câștigă un nou Daesang la Seoul Music Awards, 4 ani la rând. EXO face istorie”.

[+4,143, -350] Țipetele erau atât de puternice

[+3,464, -319] A fost un concert ЕХО? Pentru un moment mi s-a părut că la ceremonie sunt doar fanii ЕХО

[+1,186, -136] Incredibil, țipetele fanilor erau foarte puternice ㅋㅋㅋ Sunt un ONCE, dar am fost luat prin surprindere

[+1,294, -188] Fiecare ceremonie se transformă într-un concert ЕХО, fanii EXO-L sunt peste tot

[+1,012, -143] Un fan ONCE aici, am venit pentru a felicita ЕХО

[+1,048, -188] Felicităriㅠ

[+941, -94] Felicitări tuturor învingătorilor!!♡

 

Articol: ”’Seoul Music Awards’ EXO obține Daesang 4 ani la rând .. BTS câștigă 4 premii, TWICE – 3”.

[+100, -66] Cine sunt BTS și de ce au luat atât de multe premii?

[+89, -22] Cine nu ar spuneㅋㅋ Cu siguranță toată lumea este de acord cu premiile obținute de EXO, BTS și Twice ㅋㅋㅋ dar premiul pentru Starul Hallyu și Debutul Anului – NCT??? Sunteți siguri?? Au luat premiu pentru participare?? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+59, -23] BTS ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ numele trupei este foarte amuzant ㅋㅋㅋㅋ L-am auzit de câteva ori și presupun că funcționează, din moment ce l-am reținut din prima. Niciodată n-aș putea uita un astfel de nume. Sunt foarte populari având în vedere faptul că au luat atât de multe premii? EXO și Twice – trupe populare printre toate categoriile de vârste, deci..

[+43, -37] Fanilor EXO le lipsesc manierele? De ce ei cred că dacă strigi: „ЕХО! ЕХО!” înainte de anunțarea celui care a câștigat Daesang-ul – e bine? Strigătele lor constante erau foarte enervante

 

Articol: TWICE câștigă premiu pentru vânzările fizice, ‘3 premii’”

[+595, -45] Felicitări, Twice sunt minunate ~ ㅎㅎㅎㅎㅎㅎ Sunt foarte fericită pentru reușita lor ㅎㅎ

[+523, -4] Felicitări Twice, la fel să ne întâlnim și în 2017

[+475, -36] Twice, felicitări ….!

[+458, -35] Trei premii, felicitări!!!!! Acesta este doar începutul

[+172, -5] Un lucru pot spune cu certitudine .. fanii n-au pic de respect față de alți artiști

 

Articol: Zico din Block B: Vă rog, acordați atenție și altor artiști talentați, care nu au posibilitatea de evolua pe scenă”

[+600, -35] Sunt de acord cu el. Se pare că în Coreea idolii sunt priviți ca cântăreți, dar, pentru a fi cântăreți, trebuie să cânți foarte bine, iar cântăreții care într-adevăr cântă bine, niciodată n-au șansa de a cânta pe scenă. Agențiile mari ar trebui să reacționeze la asta. Este ironic faptul că o trupă, care niciodată noi n-am auzit de ea, câștigă premii și evoluează mai mult ca seniorii ei (se referă la timp) ㅋㅋㅋ

[+514, -39] A fost o declarație, este demn de laudă

[+421, -29] Are dreptate

[+1,207, -42] Are dreptate, există o mulțime de diamante ascunse, despre care noi nu știm

[+921, -39] El chiar spune adevărul. Există o mulțime de cântăreți despre care noi nici nu știm

[+1,320, -277] Doar uitați-vă la NCT… au luat premiul fiindcă sunt de la SM, din nou

[+692, -60] Declarația lui e demnă de laude ..

[+1,094, -247] Alți artiști ar fi putut primit 3-4 evoluții, dacă SM nu s-ar fi implicat

[+199, -16] Se pare că Zico știe o mulțime de cântăreți care încă nu au primit atenție

[+148, -5] Publicul este la curent … dar noi nu-i putem observa din moment ce nu participă la festivități de premiere

[+159, -10] Din păcate, BTOB nu au participat .. La început Golden Disс, iar acum această ceremonie. Nu știu de ce nu au fost invitați, cu toate că au fost deja recunoscuți. Oricum, felicitări Zico …

 

Articol: Black Pink, NCT 127 și I.O.I câștigă premii pentru Debutul Anului”

[+445, -33] La drept vorbind, Black Pink și IOI au avut melodii bune și atenție, dar cum au câștigat NCT, ce naiba au făcut?

[+374, -29] Cine sunt NCT? Cu ce melodie au debutat?

[+219, -28] Felicitări Black Pink, fetelor, live-urile voastre sunt atât de bune, în plus sunteți foarte frumoase

[+36, -7] Oare ar mai fi câștigat NCT, dacă nu erau de la SM?

[+35, -5] Vorbesc serios, niciodată nu am ascultat melodiile de la NCT, dar cum au câștigat? Oare victoria nu ar fi trebuit să fie bazată pe popularitate?

[+30, -5] NCT va intra în istorie drept cel mai mare eșec de la SM…

[+23, -7] Black Pink – ‘Whistle’, melodia încă se află pe locul #19 în topul Melon, și asta la 6 luni de la lansare. Au meritat premiul, dar ce a făcut trupa asta, NCT??

[+21, -5] Cine sunt NCT??? Prima dată aud de ei

[+2,594, -175] Da, Black Pink și IOI într-adevăr au meritat

[+2,514, -447] Nu era mai bine dacă ofereau premiul trupei Bolbbalgan4 în locul lui NCT sau cum se numește trupa asta??? Am obosit de marile agenții care își promovează artiștii noi la festivități de premiere. Să va ia naiba pe toți

[+2,346, -431] Niciodată n-am auzit de NCT, dar au câștigat la această ceremonie. Cine sunt ei? ㅋㅋㅋㅋ Sunt de la o agenție mare???

[+2,067, -386] Care e treaba cu NCT, cine sunt ei;; Eu înțeleg victoria trupelor Black Pink și IOI, dar nu-mi amintesc nici o melodie de la NCT;; SM le oferă doar publicitate, iar acum și premii

[+256, -21] Diferența dintre reacțiile publicului este atât de mare ㅠㅠ Înțelegeți că acesta nu este concertul vostru? ㅠㅠ

 

Articol:G-Friend, Taeyeon din Girls Generation, EXO câștigă Bonsang”

[+469, -45] Taeyeon, EXO, Girlfriend – vă iubesc

[+363, -47] Taeyeon, EXO, Girlfriend, felicitări

[+392, -72] Flicitări EXO, la fel și Taeyeon!

[+454, -100] Taeyeon, felicitări!

[+202, -23] Tayeon felicitări, ЕХО și Girlfriend la fel!

cr: k-pop stock

Reclame

34 de gânduri despre “[CCC] NCT, EXO, TWICE, Black Pink, I.O.I, Zico din Block B, G-Friend și alții

   • Din ce mi-ai spus tu par o trupa de maxim 6-7.Oricum cred ca se pot perfectiona.Nu i-am ascultat, dar ii vazusem apreciati ca avand voci bune.Ins gusturile nu se discuta, dar am vazut din acest articol ca au haterii, multi haterii.

    Apreciază

    • Ghici ce: is 9 😂 Nu au chiar toți voci proaste.. Dar din cauza ca is de la SM au succes și lumii normal va nu îi convine…au debutat trupe de baieti mai bune în 2016: Pentagon, KNK chiar Sf9 care au voci bune și nu sunt cunoscuți si lumea se revolta. Facând apropo la ce a zis și Zico, mi-ar plăcea sa fie apreciați și ei.

     Apreciază

 1. Serios? Live-urile trupeu Black Pink? Pot face live-uri? Serios? Sunt socat. Crede-am ca sunt doar dragute si doar atat. Normal ca au castigat doar vin de la YG. Pe bune acum si Cosmic Girls fac live-ur mai bune ca ele. Cine sunt BTS? Pai sunt cei ce i-au invins pe EXO la MAMA si le-au luat premiul pentru Artist of the Year. Taeyeon chiar merita fiecare premiu castigat. A muncit mult, atat solo cat si ca membra a trupei SNSD. Bravo Zico, cineva cu tupeu. Cineva care ii sustine pe juniori, nu ca alti seniori care nici nu ii baga in seama. Respect Zico si trupei Block B, respect si trupei BAP. Cred ca premii puteau lua si Astro, Infinite, Seventeen, BtoB si VIXX. Oricum, felicitari artistilor care au castigat premiile pe bune si nu doar dupa numele companiei din care vin sau a promovarilor prea exagerate. Este parerea mea si mi-o sustin. Nu ma supar daca ma contrazice-ti atata timp cat vorbim frumos intre noi. Bye all.

  Apreciază

  • Sunt de acord cu tine, dar am de comentat la doua aspecte.
   1. Black Pink macar au voci – spre deosebire de NCT care nu au – ei au câștigat doar din cauza agenției, nu Black Pink.
   2. E normal ca unii fani sa nu știe de BTS. În Europa is foarte cunoscuți – dar asta nu înseamnă ca toată planeta îi cunoaște .

   Apreciază

   • NCT este o trupa pe care SM a format-o din lipsa de bani si de idei. Sunt cativa membrii in NCT care sunt talentati cu adevarat. Ten este un dansator foarte bun. Mark are un rapp bun. Iar ca vizuali, Johnny si Yuta sunt buni pe acest plan, poate daca SM facea o trupa dor cu ei 4, poate avea mai mult succes, insa cu o trupa cu mai mult de 6-7 membrii, nu prea mai ai ce sa faci.

    Cat despre BTS, in Coreea sunt foarte cunoscuti. Oricum, cine nu a auzit de ei, macar sa nu ii critice. Nu mai criticati in necunoatiinta de cauza.

    Apreciază

  • Nu ma judeca, dar din punctul meu de vedere nu au voci asa puternice si de remarcat sau de tinut minte, au voci ca oricare alte fete din alte trupe. Pe ele le-a facut populare YG si promovarea lui, atat.

   Apreciază

  • Scuze ca intervin, dar care e problema ta? De ce comentezi de o trupa dacă nu o cunosti? Black Pink sunt doar drăguțe? Mai întâi urmărește live-urile și după comentează. Ce promovare au făcută ca de abia apar la TV.
   Iar cât despre BTS ce? A furat? Nu a furat nimeni nimic nimănui, alea au fot voturile. Nu poți spune ca BTS a furat ceva, sau e datorita agenției pentru ca nici măcar nu vin de la o agenție mare. Cum am mai spus. Nu comenta dacă nu știi.

   Apreciază

  • la categoria fara voci intra fara indoiala Twice…sunt varzaaaaaaaaaaaaaaaaaa la capitoul cantat..au castigat doar pentru ca sunt jyp, multe fete dragute(dupa parerea lor), si piesele lor sunt de copii de gradinita…si barbatii sunt inebuniti dupa fete dragute/cute …… ofofof…

   Apreciază

 2. Adevarul e ca depinde tot de musica. La BP cei de la Yg sunt f buni compozitori e logic ca si fetele au avut succes multumind muzicii compuse de altii din Yg ex. Bobby. Rappul lui Jennie e unicul bun. Cit despre Bts ma mirat f mult sa aud ca inca sunt atacati cu astfel de replici precum (Cine sunt ei?) dar e ok. La twice e acelasi lucru ca la BP adica musica buna dar ele nici macar nu o cinta bine. Apropo mie imi plac fetele dar nu ca artiste. Zico e sincer ca intotdeauna.

  Apreciază

  • Faptul ca nu au voce, nu inseamna ca sunt netalentati. Pe langa asta, nu am zis ca BTS nu au talent, ci ca au vocalisti mediocri (si sunt sigur ca au un membru-doi acolo care-s de umplutura, dar ofc, dupa mintea vostra de fani de 11 ani, au voci „speciale). Tu te-ai bagat in comenatrii, eu vorbeam de BTS si EXO de la inceput. Si pot sa aiba 3 membri care nu pot canta, dar Baekhyun si Chen impreuna fac cat tot BTS-ul.

   Apreciază

   • Incearca sa fii deschis la minte.Exo are 4 vocalistii bunii restu sunt slabi.Iar de la BTS in ultimu timp au crescut la voce.Uitate la V-Stigma,Jimin-Lie,Jin-Awake si la Jungkook uitate la performanta de la gayo cu aia din 97.Nu poti spune ca cei din BTS nu au voce daca asculti piesele astea.Da intradevar prin perioada I need you doar Jungkook avea voce si poate putin Jimin,insa acum au crescut.Versus exo,Exo ii bate la vocal,insa nu ai cum sa zici ca BTS sunt mediocrii dupa piesele alea.

    Apreciază

 3. Eu chiar nu inteleg ce au toti cu NCT.Au cei mai buni rapperi din SM si au cel mai bun dans din SM.La voce sunt mediocri insa asa erau si EXO la inceput… .Lafel si de EXO se zice ca o sa fie cel mai mare esec si uitei unde sunt.Si ca nu stii tu trupa e normal,doar nu vrei ca o trupa rookie sa fie cunoscuta ca BTS,Exo etc.Da sunt si alte trupe care meritau,insa ei au avut cam la fiecare comeback melodii bune.Iar aia care intreaba cine sunt BTS creca nu s-a uitat la tv in ultimu timp.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s