Idoli K-pop care iubesc să citească


Imagini

Fireşte, mulţi dintre idoli abia dacă au timp să ia loc şi să se odihnească o clipă, însă aceştia nu-şi neglijează totuşi hobby-urile.

Mai jos sunt câţiva idoli care ne-au demonstrat că iubesc să citească.

Jonghyun din SHINee

Când Jonghyun a apărut la un episod din emisiunea „The Secret Readers Club„, acesta a dezvăluit că se relaxează citind două sau trei cărţi pe lună. Aparent, acesta le citeşte când se îndreaptă spre unul din evenimentele sale din program. A mai dezvăluit că a citit „Metamorfoza” de Franz Kafka.

Acesta a mai apărut şi într-o publicaţie literară intitulată „Littor„, cu un interviu de 8 pagini.

Cha Eunwoo din ASTRO

Eunwoo e cunoscut pentru faptul că studiază mult, aşa că nu e de mirare că a intrat în această listă! Acesta e pe locul 3 în liceu după note şi a fost şi şeful clasei (sau preşedintele studenţilor?).

Are un hobby de a citi mereu când se simte prost şi a dezvăluit că îi plăcea să citească ficţiune când o ducea mai greu în perioada de stagiere.

Kai din EXO

Kai din EXO deja şi-a făcut reputaţia ca fiind unul din idolii care citeşte foarte mult. După ce trupa aprimit un premiu în 2014 la Gayo Daejun, Kai a scris o scrisoare fanilor şi a menţionat un citat dintr-o carte coreeană intitulată „Book Nomad” scrisă de Lee Hee In: „Viaţa cuiva poate fi o privelişte spre altcineva”.

Imediat cum idolul a menţionat acest citat, „Book Nomad” a devenit un bestseller şi stocul s-a epuizat imediat.

GOT7

GOT7 şi-a primit porecla de „Băieţii Literari” datorită pasiunii lor pentru citit. Mulţi membri au fost văzuţi citind în timpul lor liber şi fanii chiar au făcut o listă cu cărţile pe care au fost văzuţi citindu-le.

„Dacă viaţa devine plictisitoare, începi să oboseşti. Odată, discutam cu cineva când, brusc, am simţit că-s prost. De atunci, am decis să citesc cărţi. La moment citesc „Insuportabila uşurătate a fiinţei” de Milan Kundera” – Junior

JB pare să fie cel mai avid cititor, fiind prins de fani având mereu o carte în mână. Mai jos e o listă cu cărţile citite de Junior, obicei preluat de la JB.

Sulli

Sulli a demonstrat deja că iubeşte să citească, atunci când a postat diferite citate pe Instagram din cartea „Veronika se hotărăşte să moară” de Paulo Coelho.

sursă: koreaboo, pannchoa

Reclame

13 gânduri despre “Idoli K-pop care iubesc să citească

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s