Emisiunea ‘Running Man’ oficial nu se va mai termina!


S-a decis ca show-ul de divertisment ‘Running Man să se difuzeze în continuare!

Pe 24 ianuarie, SBS a anunțat oficial, ”Ca răspuns la dezamăgirea pe care au simțit-o fanii atât din Coreea de Sud, cât și cei internaționali ai emisiunii ‘Running Man’, SBS și cei 6 membri au decis ca programul să nu se încheie și să continue cu echipa curentă. Directorul de divertisment de la SBS, Nam Seung Yong, care a creat proiectul ‘Running Man’ în anul 2010, a vorbit la începutul acestui an cu fiecare membru în parte. Pe parcursul acestor discuții, și-a cerut iertare membrilor în legătură cu controversa ce a planat asupra show-ului și a echipei anul trecut, iar cei 6 membri au decis ca emisiunea ‘Running Man’ va continua.”

De asemenea, directorul Nam Seung Yong a mai spus, ”Le mulțumesc membrilor ‘Running Man’ pentru că au luat decizii, care erau dificile de făcut. Noi vom da ce avem mai bun, ca să îi mulțumim pe fanii atât din Coreea de Sud, cât și cei internaționali, care au sprijinit și iubit ‘Running Man’ în ultimii 7 ani.”

Altfel spus, show-ul ‘Running Man’ nu se va mai termina în luna februarie așa cum a fost anunțat, ci acesta se va difuza în continuare, cu echipa formată din Yoo Jae SukJi Suk JinKim Jong KookHahaSong Ji Hyo și Lee Kwang Soo!

Le dorim mult succes în continuare!!!

Sursa: allkpop

Mă bucur mult să aflu că această emisiune va continua !!

Reclame

3 gânduri despre “Emisiunea ‘Running Man’ oficial nu se va mai termina!

 1. Daca nu faceau atata zarva si nu se manjeau cu actiunile urate la adresa membrilor cu datul afara,era liniste si nimeni nu comenta.Puteau sa abordeze altfel situatia si dupa sa decida,dar macar fanii sunt multumiti de continuarea emisiunii.

  Apreciază

  • nu au antipicat ca o sa se iasa atata zarva
   dar s-au pus cu fanii emisiunii, iar Running Man are un fanbase foarte mare international. acest show e cel mai popular program coreean de divertisment pe plan international

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s