Jaejoong criticat pentru comentariul misogin


Jaejoong

Jaejoong din JYJ e criticat de internauţi pentru comentariul său misogin.

Potrivit unui fan ce a fost prezent la concertul artistului din 22 ianurie, Jaejoong a spus: „Voi toţi care aţi huiduit acum probabil că nu aveţi prieten, aşa e? În prezent, rata naşterilor din ţara noastră e mică. Sarcina înainte de căsătorie nici nu mai e în lucru rău acum. Pare că sunt mulţi fani masculini de treabă aici, aşa că luaţi-le numerele de telefon. Şi din moment ce aceasta sală e lângă universităţi, sunt mulţi băieţi alături.”

Fanul şi-a expus furia pe Facebook, accentuând „Misoginitatea din Coreea” şi că Jaejoong s-a referit la femei ca la o maşinărie de făcut copii. Aceasta a mai spus că nu e vina femeilor că rata naşterilor din ţară e mică şi că aventura de o noapte nu e un răspuns.

Şi internauţii nu au întârziat să-l critice: „E nebun…credeam că am citit greşit.”, „Ar trebui să aibă grijă de ce spune”, „Vrea ca fanii lui să facă o petrecere cu sex după concertul ăsta sau cum? Nu ştie ce să spună şi ce să nu spună”, „Crede că asta e o glumă. Probabil crede că fanii lui sunt proşti”.

sursă: allkpop

Reclame

7 gânduri despre “Jaejoong criticat pentru comentariul misogin

 1. se pare ca totul a fost scos din context. a aparut inregistrarea audio originala si traducerea si nu mi se pare ca spune deloc ceea ce sustine acest fan. nu stiu daca am voie sa dau link asa ca poate Lucy va scrie in continuare in legatura cu acest subiect, pentru a mai calma spiritele 😀

  Apreciază

 2. Ca sa ne lamurim :
  JJ : Don’t get married and live the rest of your life by yourself !
  JJ : But you guys (fans) are going to date and get married !
  Fans : Boo !
  JJ(joking tone) : All you guys (fans) who just booed probably don’t have boyfriends, right?
  Then he goes on to talk about how he saw the news recently that Korea’s birthrate is at its all-time low and that some people are even saying birth outside of marriage can be considered a blessing. Then he starts talking about marriage like…
  JJ: I won’t get married, but I don’t want you guys to only focus on idols. Look around, there are a lot of male fans here too, and somebody could catch your eye. Get married, have kids, and live happily while supporting me……
  Is the gist of his words, not what that anti wrote on that site. A Korean journalist wrote an article without checking the facts and only using what somebody posted online for clicks, and then allkpop translated that article making for this situation. Comments on the Korean article all say that this is false.
  Faceti un articol de aici
  http://news.chosun.com/site/data/html_dir/2017/01/23/2017012300399.html
  allkpop devine cea mai proasta sursa – parerea mea , v-am pupat 👄

  Apreciat de 1 persoană

  • Ideea e ca si alte site-uri răspândesc același rahat, dar stiu ca nu e prima data când jj le spune fanilor aa se căsătorească and so si feminazis obsedate de pe Pann si netizenbuzz s-au enervat ca vai, jj le face responsabil ile de rata natalității and shit. Pe naiba ca nu a spus asta, am văzut multe traduceri si in fiecare e schimbat câte ceva. Dar adevărul e că atmosfera din timpul discuției era vesela.Au ras si fanii, si el. Ma gândesc diseară daca reușesc să fac o explicație mai puțin biased :))

   Apreciază

 3. Pingback: Traducerea întregului comentariu făcut de Jaejoong + alte versiuni | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s