Dara spune ca s-a simţit în plus în 2NE1

2NE1,Dara

În timpul episodului nou al emisiunii „Talking Street” de pe JTBC, Dara a dezvăluit că nu se simţea prea sigură pe ea ca membră 2NE1.

Dara a spus: „Mă simţeam în plus în 2NE1. În trecut, am fost invitate la „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook” şi acesta a spus o glumă ‘CL e rapperul, Minzy e dansatoarea, Park Bom e cu vocea şi Dara are grijă de imaginea trupei?’. Când am ajuns acasă, am plâns foarte mult.”

Aceasta a mai adăugat că tot membrele au ajutat-o să devină mai încrezătoare: „De fiecare dată când îmi pierdeam încrederea în mine, membrele mă ajutau să o recapăt şi aşa am reuşit să devin mai puternică.”

Episodul emisiunii va fi difuzat astăzi, 25 ianuarie.

sursă: allkpop

13 gânduri despre „Dara spune ca s-a simţit în plus în 2NE1

    1. Adi

      Chiar daca stie adevărarul tot doare sa-l auda.
      De exemplu tu stii ca cineva e mai deștept ca tine, dar te-ar deranja dacă cineva ti-ar zice asta in față.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Da

        Daca si ala mai e rap, e clar…Rap se numeste ce face CL, Le, Jessie etc… adica crede.ma, live.ul de la Change , nici macar nu poate sa cante melodia…Ascult Hyuna, dar crede.ma ca Dara e mai buna ca ea pentru ca in live.uri are aceiasi voce si poate sa.si cante partile

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lucy Autor post

          Ideea era ca Hyuna nu canta si nu poate fi comparata cu Dara. Nu inteleg de ce tot incercati sa criticati pe cineva pentru a-i scoate in evidenta pe favoritii vostri?

          Apreciază

          Răspunde
              1. Da

                Am comparat , tu înțelegi ce vrei :)) Chiar nu.mi pasa de ceea ce intelegi tu sau alti oameni atata timp cat mai exprimatcorect si clar ^.^

                Apreciază

  1. Pingback: [CCC] Dara, Suzy, Kim Hyun Joong, Jung Kung Ho şi Sooyoung | Kpop Romania

Lasă un comentariu