YG Entertainment se va axa pe piaţa Japoneză + un posibil debut

Big-Bang,black-pink

YG Entertainment caută să se axeze cât mai mult posibil pe piaţa din Japonia anul acesta şi este nesigur în ceea ce priveşte piaţa din China.

Potrivit unui raport financiar, din cauza unor factori externi, preţul acţiunilor YG a scăzut cu 41%. Chiar dacă există mult interes de la investitori, cu regulile stricte impuse în China, există nesiguranţe.

YG a înregistrat cel mai mare profit din istoria sa în primul şi al treilea trimestru al anului 2016 datorită extinderii pe piaţa chinezească. Dar, din cauză că promovarea în China este instabilă în acest moment din cauza problemelor THAAD, experţii spun că YG se va axa pe piaţa din Japonia, care este în acest moment o vacă de muls*.

Yang, din partea Samsung Securities a explicat, „Chiar dacă agenţia nu a anunţat deocamdată nici un fel de anulare a unui concert, continuăm să monitorizăm regulile de limitare în China. YG se va axa pe piaţa din Japonia în acest an.”

A mai fost dezvăluit că îngrijorarea principală ar fi faptul că scăderea drastică este din cauză că membrii Big Bang se pregăresc de serviciul militar. Dar, membrii au planuri pentru activităţi solo şi prestaţii de sfârşit de an.

Mai mult, „Planurile pentru un turneu în Japonia au fost terminate şi acesta va juca un rol important în profit.”

YG s-ar putea pregăti de asemenea pentru a debuta un nou grup de fete, pentru a urma succesul Black Pink.

Aşa arăta preţul acţiunilor pe 25 ianuarie.

sursa: allkpop

vacă de muls – un concept (din 4) al marketingului. Se referă la momentul în care un produs (o piaţă) este profitabilă dar la un nivel scăzut. Se pot scoate bani din produs sau piaţă dar într-un ritm scăzut.

17 gânduri despre „YG Entertainment se va axa pe piaţa Japoneză + un posibil debut

  1. Kaila

    YG vrea sa debuteze un alt grup de fete??????!!!
    haha, ce gluma buna
    vrea sa debuteze si sa promoveze alt grup
    mor de ras!
    el vrea sa faca asta, cand nu ii in stare sa isi promoveze corect si bine actuale trupe pe care le are?
    de winner, ikon? nu prea se mai aude, stiu ca una dintre aceste trupe va avea un comeback, dar nu stiu cand
    dar cu black pink, ce face?!! nici macar nu au vreo doua albume scoase..

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Kaila

      :)))
      invata prima data sa citesti si apoi comenteaza (unde in comentariul meu, am zis ca trupa BL a esuat, unde??)
      si tu nu te plictisesti sa te certi mereu exact pe aceeasi chestie?
      si daca chiar esti curioasa, eu ascult albume, doar de la trupele care imi plac

      Apreciază

      Răspunde
      1. Kaila

        m-am referit ca nu le promoveaza suficient, nu am zis ca au esuat
        :))))))) la ultima chestie hai ca mai facut sa rad, esti chiar amuzanta
        daca imi place de o trupa de la SM, asta nu inseamna ca sunt SM stan
        iar eu nu sunt ca tine, sa vorbesc urat de alte trupe daca nu sunt de la compania X
        si chiar imi place BP si chiar as vrea sa aiba mai multe albume si melodii
        tu interpretezi prea multe chestii si apoi le faci sa sune cum vrei tu, si mai calmeaza-te ca in comm meu nu am spus nimic rau de trupe, am spus de managementu prost de la compania YG. nu am spus nimic rau de ikon, winner sau bp. mai creste si tu un pic

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lucy
          1. De ce să pun un comentariu în aşteptare şi apoi să-l las înapoi pe blog? Unde e logica tho? Dacă nu aş vrea să fie acolo, nu ar fi mai uşor să-l şterg? Sau poţi să minţi în continuare şi să spui că ţi-am şters comentarii :)))
          2. Comentariile se duc „în aşteptare” pentru că vin de la un utilizator pus acolo, respectiv asta o fac după nume, IP şi e-mail, faptul că dacă tu îţi schimbi numele (de la care niciun comentariu nu a ajuns în pending oricum [wtf]) nu înseamnă că comentariile tale nu ar mai ajunge în pending pentru că sunt postate de pe acelaşi IP oricum. Sau pentru că conţin cuvinte pe care le-am pus noi să le oprească. Pune-ţi sora să-ţi explice dacă nu pricepi.
            Şi nu înţeleg… de ce minţi? Adică oricine poate verifica dacă scrie într-un comentaru „Xist”. Va vedea că îi apare automat mesajul „pending” sau „în aşteptare”.

          Apreciat de 1 persoană

          Răspunde
      2. Lucy

        Ar trebui sa incetezi sa te mai iei de oricine ii pomeneste aici pe YG si artistii lor. Kaila nici nu a spus ceva de trupe, ci de managementul agentiei (pe care il critica pana si fanii trupelor de acolo). De ce te legi de fiecare data de persoana si o critici spunandu-i ce asculta si ce nu asculta?

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lucy

          Sunt una dintre persoanele care are grijă de blog şi nu-mi place că faci ceartă şi-i ataci pe toţi aici care au o părere diferită de a ta. Dacă nu eşti în stare să le răspunzi în limita bunului simţ, fără să faci atac la persoane, atunci abţine-te. 🙂

          Apreciază

          Răspunde
        2. Kaila

          uite, vezi ce ziceam 😀
          jigniri si atac la persoane
          nu am sa stau sa iti caut prin toate comentariile, pt ca te-ai certat de prea multe ori, plus faza cu schimbatul numelui
          dar stiu ca te-ai luat de red velvet, de d.o si de mai multi.
          acolo nu ai jignit?

          si daca tot ai adus SM in discutie, mereu te legi de ei. in argumentele tale iti aperi preferatii prin acuzarea altor artisti (de la SM de cele mai multe ori). asta pentru ca nu poti gasi argumente viabile despre yg.

          invata sa accepti ca lumea are pareri diferite si nu mai lansa atacuri la persoane, ar trebui sa inveti sa ai mai mult respect si sa constientizezi ca lumea asta nu inseaman doar yg si ca ei nu sunt supremi

          Apreciat de 2 persoane

          Răspunde
        3. Lucy

          Uită-te mai sus (cât şi la comentariile anterioare ale tale) şi vezi cine se ceartă. Eu pot să spun ceva de un artist şi pot să mă contrazic cu cineva pe această temă fără să mă leg de persoană. E ceva ok, asta se numeşte opinii diferite. E o chestie pe care o respect şi pot să o încalc în cazul în care cineva mă insultă. TU te legi de persoanele de aici pentru că au spus ceva de favoriţii tăi. Răspunde-le prin argumente bune, nu închizându-le gura şi legându-te de ei.

          Apreciază

          Răspunde
        4. Lucy

          Se numeşte sarcasm şi e pentru a călca pe nervi pe cineva, atunci era pentru tine pentru că mi-ai vorbit foarte „frumos”.
          Lool, care e sensul să-ţi pun comentariile în aşteptare? :)))))) Dacă aş avea intenţia să le ascund, atunci le-aş şterge. E o chestie care se numeşte spam. Go and check Google.

          Apreciază

          Răspunde
        5. Lucy

          P.S. Păstrează-ţi bunul simţ, încă o dată.
          P.P.S. Poţi să ţii în continuarea că îţi ‘blochez’ comentariile, că mă iau de cititori, că eşti victimă şi tot aşa, dar adevărul e că tu le închizi gura oamenilor şi începi să îi ataci. Faptul că mă contrazic cu cineva referitor la vreo trupă nu înseamnă că mă cert şi categoric nu le spun să-şi închidă gura.

          Apreciază

          Răspunde
  2. Ally

    Daca tine neaparat la o alta trupa de fete,desi mi se pare putin cam devreme,o vreau neaparat pe Sua in ea.Eventual sa revina Winner si sa se focuseze si pe cei mai din umbra.Ramane de vazut ce se va intampla.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu