Alex din BP RaNia vs. Coregraful trupei


RaNia,alexandra

Mulţi fani au dat vina pe agenţia trupei BP RaNia în momentul în care Alex nu a participat (din nou) în coregrafia trupei. Coregrafa trupei a vrut să spună ceva aşa că comentat despre acest lucru.

RA-GI, coregrafa care face dansurile fetelor încă de la debut a răspuns comentariilor fanilor cu privire la faptul că Alex nu prea pare a fi un membru al grupului ci mai degrabă un featuring. Pe 7 ianuarie ea a răspuns la câteva întrebări care întrebau de ce Alex nu dansează cu restul grupului, „Ea a spus că nu va dansa pentru că este rapper.”

Comentariul pare că dă vina exclusiv pe Alex. Însă, comentariile ulterioare par să fie mai atenuate, probabil fiind avertizată de agenţie. Pe 12 ianuarie ea a scris, „Indiferent cum o priveşti, nu credeţi că şi agenţia ar dori ca Alex să fie parte a coregrafiei? Este aiurea să spui că agenţia a scos-o din coregrafie pe Alex. Lucruri pe care oamenii nu le pot înţelege în general sunt de asemenea neînţelese şi de agenţie. Probabil, este din cauza unor probleme persoanle şi probabil acele probleme vin din cauza ritmului şi altele. RaNia obosesc. Nu putem să facem pe plac tuturor fanilor aşa că eu cred că este cel mai bine să o privim cum se îmbunătăţeşte şi să o susţinem. Sper că RaNia să o ducă bine.”

Pe 17 ianuarie ea a răspuns altui fan spunând, „Nu este în coregrafie din cauza problemelor personale, şi agenţia o vrea în întreaga coregrafie. De asemenea, nu are rost să le facem pe toate celelalte 6 membre să reînveţe coregrafia pentru a o băga şi pe Alex, care a învăţat coregrafia mai târziu. Dar, nu putem să le facem mereu pe plac fanilor. Vom accepta opiniile personale pentru conceptul general şi cântec. Cerem interesul vostru în continuare şi sper să înţelegeţi că RaNia şi mulţi alţii lucrează pentru RaNia.”

Cu toate acestea Alex a declarat că ceea ce spune coregrafa sunt minciuni. Ea a scris pe Twitter recent, „Dacă acele minciuni continuă să apară ca prin magie, voi dezvălui adevărul. Le-o voi spune fanilor.”

Fanii spun că Alex era în State în momentul în care coregrafa a făcut coregrafia şi că atunci când s-a întors, aceasta nu a mai vrut să schimbe coregrafia pentru a o băga şi pe Alex.

sursa: allkpop

Reclame

2 gânduri despre “Alex din BP RaNia vs. Coregraful trupei

  1. Pingback: BP Rania publică o poză fără membra Alex | Kpop Romania

  2. Pingback: Alex în sfârşit ia parte la întreaga prestaţie a trupei BP RaNia | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s