Yang Hyun Suk admite că J.Y.Park se pricepe mai bine în a crea trupe de fete

2NE1,Wonder-Girls,jy-park,yang-hyun-suk,twice

Yang Hyun Suk a declarat că J.Y.Park se pricepe mai bine în crearea trupelor de fete!

Într-un interviu recent cu Yonhap News, Yang a spus: „TWICE sunt destul de populare zilele astea,” şi, aparent, i-a spus lui J.Y.Park când erau în sala de aşteptare: „Eşti mai priceput în a crea trupe de fete”. Acesta a adăugat: „E mai priceput în crearea trupelor de fete din moment ce are un fel mai feminin de a-şi exprima ideile.” Cu toate astea, a mai spus:Wonder Girls şi TWICE de la JYP şi 2NE1 şi Black Pink de la YG au stiluri diferite. E o diversitate între trupe şic red că e un lucru bun.”

El a mai adăugat: „J.Y.Park e o persoană inocentă…Îi place să-şi exprime emoţiile sale, în comparaţie cu mine care fac exact contrariul.” Yang Hyun Suk l-a mai şi lăudat pentru calităţile sale de compozitor şi producător.

sursă: allkpop

14 gânduri despre „Yang Hyun Suk admite că J.Y.Park se pricepe mai bine în a crea trupe de fete

    1. INA27

      mda si tot se rezuma la twice? e singura trupa de fete de la jyp ?doar pt ca Twice sunt „netalentate” o sa treci peste wonder girls? miss a ? 15& ? nu stiu sigur ce-ai vrut sa spui cand ai pus in paranteza twice dar sa stii ca nu se rezuma tot la trupa asta….vorbesti de parca ar fi singura trupa de fete…si da yg are dreptate jyp se pricepe in a crea trupe de fete.”nu la ales fete dragute”

      Apreciază

      Răspunde
              1. Ionika Ioana

                serios? aici vorbim de fete nu de baieti..si nu nu e varza.. eu ascult muzica nu ma uit doar la fata spre deosebire de altii.. k arata bine pe langa faptul k este/is cei mai buni cantareti asta este … dar cum am spus, vorbeam de fete

                Apreciază

Lasă un comentariu