CEO-ul unei agenţii condamnat la închisoare pentru hărţuirea sexuală a unei stagiare


misc

CEO-ul unei agenţii, A (48), a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce a agresat sexual o stagiară, B (32).

După primul proces, A a fost declarat nevinovat, însă după ce s-a făcut un apel, A a fost declarat vinovat şi a primit 10 luni de închisoare pentru violenţă sexuală. De asemenea, curtea i-a ordonat lui B să facă 40 de ore de terapie.

Potrivit reportajelor, A a început s-o agreseze sexual pe B după ce aceasta a terminat de filmat un MV în martie, 2014. Au consumat alcool împreună şi ambii au fost duşi acasă de şoferul lui A. În timp ce erau în maşină, A insista că voia să se întâlnească cu B şi chiar i- atins sânii pentru „a verifica dacă are implanturi sau nu”.

De asemenea, în luna august a aceluiaşi an, A şi B au mers la karaoke şi A i-a spus acolo: „Trebuie să te testez înainte să apari la TV aşa că mişcă-ţi corpul şi încearcă să mă ispiteşti” şi a încercat s-o agreseze sexual. B a mai spus că CEO-ul a forţat alţi stagiari să doarmă în acelaşi pat cu el.

În octombrie 2016, A a fost găsit nevinovat pentru că nu au fost destule dovezi împotriva lui, iar B semnase deja un contract exlusiv cu agenţia în luna aprilie a aceluiaşi an.

Cu toate astea, curtea a dezvăluit că era un prejudiciu din cauza vârstei lui B şi că, de fapt, erau dovezi împotriva lui A. Judecătorul a spus că sunt prea multe cazuri de agresiune sexuală în industria de divertisment şi acest lucru afectează negativ societatea, de aceea ar trebui pedepsite cu severitate.

sursă: allkpop

Reclame

3 gânduri despre “CEO-ul unei agenţii condamnat la închisoare pentru hărţuirea sexuală a unei stagiare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s