Femeia care a răspândit zvonuri false despre Lee Seung Gi este amendată

Lee-Seung-Gi

Vă mai aduceţi aminte de zvonul cum că actorul Lee Seung Gi ar avea un copil secret? Ei bine, femeia care a răspândit zvonuri false despre artist a fost amendată.

În luna iulie a anului trecut, s-au răspândit zvonuri că Lee Seung Gi și un make-up artist care este mai mare decât el, ar avea un copil împreună, iar ea ar avea grijă de copilul lor în secret. Cu toate acestea, agenția sa a negat zvonurile și a anunțat planurile actorului de a lua măsuri legale împotriva zvonurilor. De asemenea, agenţia actorului Lee Seung Gi a depus o plângere echipei criminaliste cibernetice pentru a investiga internauţii care au răspândit zvonul. 

Pe 30 ianuarie, femeia în vârstă de 46 de ani a mărturisit ce a făcut şi a primit o amendă de $867. Unii internauţi au comentat: „Am aflat de acest zvon prin articolul ăsta” , „Un astfel de zvon a existat?” , „Huh??” .

Actorul va reveni din armată anul acesta pe 31 octombrie.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Femeia care a răspândit zvonuri false despre Lee Seung Gi este amendată

  1. Anda Marin

    Se pare ca aceasta recunoastere a vinei a dus la acest verdict de amenda, precum si faptul ca imaginea lui LSG nu a fost cu adevarat pejudiciata. Dar daca in Coreea acest zvon nu ‘a prins’, se vede si din reactiile celor care spun ca nici nu stiau de el, nu acelasi lucru s-a intamplat cu internautii internationali care, fara a-l cunoaste atat de bine pe LSG, au raspandit masiv zvonul.
    Oricum, sper ca mediatizarea si acestei pedepse ii va mai potoli pe cei care arunca cu vorbe rautacioase si nefondate pe net.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu