Al 4-lea turneu mondial pentru B.A.P? BABYz sunt furioşi


TS Entertainment a anunţat că B.A.P vor începe cel de-al 4-lea turneu mondial în curând, lucru care a supărat extrem de mult fandomul trupei.

BABYz din întreaga lume sunt furioşi pe agenţia TS Entertainment după ce aceasta a anunţat că în luna aprilie B.A.P vor începe cel de-al 4-lea turneu mondial, ‘B.A.P 2017 World Tour‘.

A fost anunţat că pe 24, 25 şi 26 martie vor avea o petrecere pentru fanii în Seoul, după care vor începe turneul în alte ţări.

Odată anunţat acest lucru, fanii au început să fie nervoşi având în vedere că trupa abia ce a terminat un turneu în Japonia, şi mai mult liderul Bang Yongguk este încă în pauză din cauza diagnosticării cu atacuri de panică.

De asemenea, mulţi fani spun că decizia a fost luată de TS Entertainment fără a se consulta cu trupa, având în vedere că membrii au întrebat fanii coreeni la ce fel de show-uri de televiziune vor să apară în Coreea şi că vor ca în 2017 să petreacă mai mult timp în ţara lor natală. Mai mult, la întâlnirile din Coreea şi Japonia cu fanii, au tot fost întrebaţi dacă vor avea un turneu în acest an iar trupa a continuat să spună că nu vor avea un turneu, dar vor avea activităţi de grup şi câteva individuale.

Fanii acum distribuie pe reţelele de socializare poza de mai jos.

sursa: Tumblr

Anunțuri

2 gânduri despre “Al 4-lea turneu mondial pentru B.A.P? BABYz sunt furioşi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s