7 trupe de fete subapreciate (Partea a II-a)


7-trupe-de-fete-subapreciatepartea-a-ii-a

Dacă vă mai amintiţi, acum câţiva ani am făcut un articol cu trupe de băieţi şi fete ce sunt subapreciate. Aici este articolul cu trupele de fete. Cu siguranţă că situaţia s-a schimbat de atunci şi înainte de a trece la o listă mai recentă, vreau să o analizăm pe cea anterioară.

Trupele menţionate au fost GLAM, SPICA, Ladies’ Code, Fiestar, EvoL, EXID şi D-UNIT. Dintre ele, doar EXID a devenit populară datorită fancam-ului cu Hani. GLAM – despărţit, SPICA – nu se aude nimic de ele, Ladies’ Code – nu cred că au obţinut popularitatea la care se aşteptau, Fiestar – au trecut la concepte sexy, dar tot acolo sunt, EvoL – despărţit şi D-UNIT – nimic nu s-a auzit de ele.

Ce trupe avem acum? Fireşte că sunt mulţi artişt buni şi subapreciaţi, iar în industria coreeană e mult mai greu să reuşeşti din cauza trupelor de idoli care ies pe bandă rulantă. Sunt multe trupe debutate de ani de zile care nu ajung nicăieri şi trupe care debutează de câteva luni şi ajung populare. Foarte, foarte puţine dintre ele reuşesc.

Nine Muses

Imagini pentru nine muses sleepless nights

Nine Muses au debutat în 2010 (sunt 7 ani de atunci, le expiră contractul în curând) şi în ciuda melodiilor foarte bune, nu prea au popularitatea meritată. Cu siguranţă că vina e în agenţia de r…, dar e şi faptul că trupa a schimbat şi adăugat membre de o mulţime de ori. Au plecat 9 membre în total, iar acum sunt doar 5 în trupă. Sera, fostul lider şi fosta membră, avea o popularitate considerabilă în trecut şi poate că dacă rămânea în Nine Muses, trupa avea şanse mai bune. Dar odată cu plecarea ei, s-au dus toate. La momentul respectiv, Kyungri e cea mai cunoscută membră. Păcat, trupa are melodii faine.

Dal Shabet

Imagini pentru dal shabet

Dal Shabet e o altă trupă ‘veterană’ care nici ea nu a obţinut popularitate din cauza agenţiei care nu şi-a făcut treaba. Fetele au avut melodii destul de bune la început, dar promovarea a fost slabă şi în final, până şi calitatea pieselor a început să scadă, agenţia băgându-le pe gât concepte sexy. Eventual, trei membre au plecat, acum rămânând doar patru. Subin şi-a demonstrat talentul de compozitor şi probabil va merge solo dacă trupa se va despărţi şi chiar miroase a despărţire…

Oh My Girl

Imagine similară

Oh My Girl sunt destul de populare, dar totuşi, rămân în urmă în comparaţie cu trupele ca G-Friend sau Red Velvet. Fetele au melodii bune şi conceptele lor au impresionat de multe ori internauţii coreeni, dar încă nu au dat lovitura. Un lucru bun e că vânzările lor cresc considerabil şi cu un hit, fetele ar ajunge mult mai cunoscute!

Hello Venus

Imagini pentru hello venus 2017

Hello Venus au debutat cu o melodie extrem de tare şi a urmat încă una pe măsură, dar mai apoi, toate piesele lor au fost cam …meh. Apoi agenţia a prins febra conceptelor sexy şi trupa a revenit doar cu concepte ieftine şi melodii banale. Ultima piesă lansată pare ceva mai bună, dar fetele ar trebui promovate mai mult pentru că au potenţial.

P.S. Vedeţi dacă recunoaşteţi băieţii din MV 😀

Brave Girls

Imagini pentru brave girls

Îl ştiţi pe compozitorul Brave Brothers? Nu e ciudat cum acesta creează hituri pentru alţii (AOA, Sistar, 4minute, After School), dar nu şi pentru trupa creeată de el? Fetele avuseseră vânzări destul de bune, deşi melodiile nu le-au făcut prea populare. Cu toate astea, anul trecut au lansat o melodie foarte tare, „Deepend”, printre celelalte piese care nu prea au impresionat.

Stellar

Imagini pentru stellar

Stellar e o trupă de fete ce a debutat în 2011 şi se străduie să devină populară şi acum. Fireşte, aţi auzit de conceptele îndrăzneţe, chiar scandaloase abordate de trupă. Fetele au mărturisit că fac asta pentru a obţine popularitate din moment ce conceptele ‘normale’ nu atrag publicul. Acum lăsând la o parte conceptul, Stellar chiar au melodii bune şi unii încep să observe asta. Poate vor reuşi, totuşi.

CLC

Imagini pentru clc hobgoblin

Cum e posibil ca o agenţie care le-a dat atâtea hituri trupei 4minute să le dea lui CLC atâtea melodii proaste? Fetele au avut un debut excelent cu „Pepe”, a intrigat multă lume şi dacă erau promovate mai bine şi aveau melodii de calitate, atunci poate că aveau un nume deja până acum. Nici chiar venirea lui Eunbin (populară în Produce 101) nu a ajutat trupa. Să sperăm că schimbarea conceptului şi o treabă mai bună a agenţiei le vor aduce pe fete acolo unde merită.

Voi ce trupe mai ştiţi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s