Studenţii de la „Seoul School of Performing Arts” spun că fanii le strică ceremonia de absolvire


misc

„E absolvirea ce are loc o singură dată în viaţa noastră, nu un fanmeeting!”, spune un student de la Seoul School of Performing Arts.

Instituţia faimoasă e cunoscută datorită numeroaselor vedete ce studiază sau au studiat deja acolo. Câteva dintre ele sunt Sehun şi Kai din EXO, Jungkook din BTS, Joy din Red Velvet, Jung Chaeyeon din DIA, Suzy din miss A, Hyeri din Girl’s Day şi mulţi alţii. Cu toate astea, nu doar vedetele sunt cele care frecventează şcoala. Cu ceremonia de absolvire care se apropie tot mai rapid, ceilalţi studenţi de aici imploră fanii să nu vină la absolvirea lor.

Mai mulţi studenţi au scris pe Twitter despre cum fanii au creat dezordine în ceremoniile de absolvire din anii trecuţi. Anul trecut, un fan a făcut un permis fals pentru presă pentru a le face poze idolilor. Unele fane chiar au intrat în baia bărbaţilor pentru a le face poze lui oppa. Pe lângă asta, ceremonia devine foarte aglomerată, acest lucru făcând dificil pentru studenţii şi familiile lor să se bucure de moment.

În acest an, ceremonia de absolvire va avea loc pe 3 februarie şi vedete ca SinBi şi Umji din G-Friend, Pinky din PRISTIN, Eunseo din Cosmic Girls şi alţii vor absolvi.

Reclame

5 gânduri despre “Studenţii de la „Seoul School of Performing Arts” spun că fanii le strică ceremonia de absolvire

  1. Si au tot dreptul sa fie supărați .. e un eveniment special si n au ce căuta acolo .. arata o urma de respect celorlalți studenți ..si în primul rand..respect fata de oppa si unnie ptr ca e un eveniment la care fanii nu au niciun motiv sa fie prezenți 😁

    Apreciază

  2. E urat din partea lor, sper sa aiba bun simt si sa-i respecte pe ceilalti studenti. Cu toate ca sunt fana Bts, m-as simti prost sa-l vad pe Jungkook la absolvire stiind ca atatia elevi au fost deranjati…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s