Nam Goong Min le mulţumeşte telespectatorilor


Namgoong Min

Actorul Nam Goong Min şi-a exprimat recunoştiinţa faţă de telespectatorii dramei „Chief Kim,”  care a ajuns pe primele locuri în clasamente cu doar patru episoade.

„Chief Kim” este povestea lui Kim Sung Ryong (interpretat de Nam Goong Min), un contabil care se alătură unei companii cu speranţa că va câştiga mulţi bani, însă, pe parcurs întâmpină o mulţime de dificultăţi.

Alături de comica interpretare a lui Nam Goong Min şi de scenariul revigorant al lui Park Jae Beom, drama a fost pe placul telespectatorilor. Episodul patru, difuzat pe 2 februarie a înregistrat rating-uri de 13,8%, dublu faţă de primul episod, clasând drama pe un loc fruntaş în clasamente.

Actorul Nam Goong Min a declarat: „Drama a ajuns pe primul loc în clasamente, datorită dragostei tuturor telespectatorilor. Asta mi-a dat putere să muncesc din greu pe platoul de filmare.”

Acesta a adăugat: „Toţi actorii din acestă dramă vor face tot posibilul pentru a-i mulţumi pe telespectatorii noştrii, aşa că vă rugăm să continuaţi să ne oferiţi dragoste şi atenţie.”

sursă: soompi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s