MV-ul piesei ‘Monster’ de la EXO trece de 100 de milioane de vizualizări!

Imagini pentru exo mv monster

Videoclipul Monster de la EXO trece de 100 de milioane de vizualizări!

Băieții au lansat melodia pe 8 iunie 2016 și aceasta a reușit, în mai puțin de opt luni, să aibă mai mult de o sută de milioane de urmăriri. De asemenea, piesa a trecut și de un milion de like-uri.

Astfel, ‘Monster’ marchează cel de-al patrulea videoclip al trupei de la agenția SM Entertainment ce trece pragul de o sută de milioane de vizualizări! Overdose, Growl și Call Me Baby reprezintă celelalte melodii care au trecut de acest număr la categoria vizualizărilor. În prezent, MV-ul cântecului ‘Overdose’ are cele mai multe urmăriri dintre clipurile de la EXO, acesta depășind 127 de milioane.

Până acum doar EXO, Big BangPsy și Girls’ Generation au cel puțin 4 clipuri ce trec de o sută de milioane de vizualizări.

Felicitări, EXO! Felicitări, EXO-L!

Mai jos puteți urmări videoclipul!

10 gânduri despre „MV-ul piesei ‘Monster’ de la EXO trece de 100 de milioane de vizualizări!

  1. My bangtaned soul and Wonho

    Omg finally😍 Felicitari! Ce ma bucur, imi place asa mult melodia asta❤️ Imi aduc si acum aminte cum pe 7 iunie la sase fara ceva seara eram deja pe Youtube asteptand sa incarce mv-ul si stiu ca se facuse 6 si tot dadeam refresh la pagina si fanii intrasera in sevraj (si eu) ca nu mai aparea😂 l-au pus la o ora si ceva mai tarziu, da pot sa confirm ca s-au jucat cu nervii nostri😂 Mereu o ascult de parca ar fi prima data😍 (scuze daca v-am plictisit cu povestioara mea😄)

    Apreciat de 3 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu