Block B atinge statutul de all-kill + băieții mulțumesc fanilor pentru această reușită


Noua melodie de la Block B a cucerit topurile muzicale din Coreea. Yesterday, producătorul căreia este Park Kyung, a fost lansată pe 6 februarie.

La scurt timp după lansare, Kyung a postat pe contul său de Instagram o captură de ecran, unde se poate vedea noua melodie de la Block B pe prima poziție în topul Melon. El a scris: ”Vă mulțumesc pentru dragostea pe care ați acordat-o melodiei ”Yesterday”, care este produsă de mine. În timp ce lucram la ea, eram foarte tensionat și îngrijorat, dar … În viitor voi crea o mulțime de melodii bune, special pentru voi. Mulțumesc.”

Jaehyo, un alt membru al trupei Block B, de asemenea a postat o captură de ecran. În legendă acesta a scris: ”Incredibil. № 1. Foarte bine”.

Când băieții au ajuns în fruntea celor 6 topuri importante din Coreea, B-Bomb a declarat pentru Star News”Nici n-am apucat să mă gândesc la asta. Sunt atât de fericit, deoarece suntem №1 în topuri, după o perioadă foarte îndelungată.” 

De asemenea, B-Bomb a dezvăluit că pentru Kyung aceasta este o mare realizare, deoarece a muncit foarte mult la înregistrarea melodiei, și că este foarte recunoscător fanilor trupei.

Mai târziu, Park Kyung a postat și el o captură de ecran cu rezultatele obținute de melodie și a mulțumit fanilor pentru statutul de all-kill.

De asemenea, Zico, liderul trupei Block B, a mulțumit și el fanilor: ”Vă mulțumesc pentru №1 acordat melodiei ”Yesterday”. Mulțumesc producătorului Park Kyung, care a muncit din greu”.

Dimineața, Jaehyo a postat un mesaj vocal, unde spunea că a verificat din nou topurile muzicale. El a fost surprins să afle că melodia încă se afla pe poziții de lider. De asemenea a declarat că colegii săi de trupă sunt foarte fericiți. Park Kyung și U-Kwon și-au distrat fanii cu un acrostih.

Și P.O a ținut să mulțumească fanilor pentru această reușită, prin intermediul contului oficial de Twitter al trupei Block B. El a scris: ”Mulțumesc, pot să zâmbesc doar datorită vouă, fanii noștri, BBC. Vă rog, continuați să ascultați ”Yesterday”. Vă doresc o zi bună”.

Felicitări trupei și fanilor acesteia!

cr: yesasia

Save

Reclame

Un gând despre “Block B atinge statutul de all-kill + băieții mulțumesc fanilor pentru această reușită

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s