Fanii susțin că aceștia sunt cei mai frumoși 20 de bărbați din Coreea de Sud

EXO

Sunt idoli k-pop care sunt chipeși și apoi sunt alți idoli care sunt superb de chipeși! Despre toți idolii din industria k-pop se cunoaște faptul că fiecare este frumos în felul său și are propriile atuuri. Cu toate astea, există câțiva idoli care sunt acceptați de către toți fanii, indiferent de fandom, că sunt foarte chipeși. Mai jos avem o listă ce conține 20 de idoli cu cele mai frumoase fețe potrivit fanilor!

20. Changmin – TVXQ

Maknae-ul din trupa TVXQ nu impresionează doar pe plan vocal, ci și pe cel vizual, întrucât arată destul de bine.

changmin

19. Xiumin – EXO

Xiumin din EXO, numit de către fani și baozi, nu se lasă mai prejos în ceea ce privește frumusețea.

EXO's Xiumin / Image source: saltboy

18. Jaehyun – NCT

Dacă Casper, fantoma prietenoasă, ar arăta ca membrul Jaehyun din grupul NCT, cine nu ar vrea să îi fie prieten?

NCT's Jaehyun

17. Kai – EXO

Un dansator excelent și un artist carismatic, cu o prezență scenică puternică, Kai din trupa EXO este numit Dl. Înalt și Chipeș.

kai-feature

16. Donghae – Super Junior

Donghae din Super Junior nu excelează doar pe partea de vocal, ci și din punct de vedere vizual, întrucât a reușit să îi cucerească pe mulți cu fața sa.

Donghae

15. Eunwoo – ASTRO

Chiar dacă face parte dintr-un grup rookie, Eunwoo a reușit să îi uimească pe mulți cu fața sa drăguță și frumoasă.

eunwoo

14. B.I – iKON

Unul dintre cele mai carismatici idoli din această listă, B.I are niște trăsături destul de atrăgătoare și speciale.

B.I

13. Wonho – MONSTA X

Fiind un fost ulzzang în trecut, Wonho din MONSTA X are tot ce îi trebuie pentru a topi inima unei fete.

MonstaX-Wonho

12. Jin – BTS

Nu degeaba Jin este considerat vizualul din trupa Bangtan Boys. Cu siguranță, acesta a reușit să cucerească destui de mulți fani cu înfățișarea sa.

Image: BTS Jin / BigHit Entertainment

11. Baekhyun – EXO

O față drăguță și o voce incredibilă, aceste două aspecte reprezintă atuurile principale ale lui Baekhyun din EXO.

baekhyun2

10. Taeyong – NCT

Un alt idol k-pop care pare scos dintr-un anime! Taeyong impresionează atât pe partea de vizual, dans, cât și vocal.

Taeyong

9. Suho – EXO

Numit de către fanii EXO-L un prinț, liderul trupei de la compania SM Ent. dă senzația că are o aura roială.

Suho Yongma Land

8. G-Dragon – Big Bang

G-Dragon este exemplu cel mai bun, pentru faptul că înălțimea nu reprezintă un factor atât de important pentru a avea succes și pentru a fi considerat frumos.

g-dragon-giuseppe-zanotti-collection-00

7. L – Infinite

Față de ceilalți idoli, membrului L din INFINITE nu îi este frică să fie văzut de către fanii săi fară machiaj. Probabil că acesta știe cât de chipeș este atât pe scenă, cât și înafara ei.

infinte-L

6. Jungkook – BTS

Nu doar că maknae-ul din Bangtan Boys este foarte talentat, dar acesta excelează atât pe plan vocal, cât și vizual.

jungkook

5. Sehun – EXO

Un alt maknae în listă! Tinerețea și frumusețea lui Sehun fac o combinație destul de bună și irezistibilă. Nu degeaba idolul a fost urmărit 30 de minute de către un manager de la SM pentru a accepta să se alăture companiei.

EXO Sehun

4. Minho – SHINee

Minho poate purta aproape orice și tot reușește să arate bine. Să nu mai spunem de fața frumoasă și de corpul său, cu care nu este de glumit (pătrățelele alea… ahh).

shinee-minho

3. Jaejoong – JYJ

Dintre toți idolii, Jaejoong din JYJ aduce cel mai mult cu un personaj dintr-un anime. Trăsăturile și proporțiile lui perfecte îți atrag imediat atenția.

Jaejoong

2. T.O.P – Big Bang

Chiar dacă în adolescența sa, idolul semăna mai mult cu ‘rățușca cea urată’, acesta s-a schimbat și a arătat cât de talentat și chipeș este. Probabil, T.O.P este pe primul loc, când vine vorba de schimbări radicale.

top-big-bang

1. Siwon – Super Junior

Când vine vorba de frumusețe, Siwon din Super Junior este definiția termenului. Nu doar că este considerat cel mai sexy din trupa din care face parte, dar este considerat și de către ceilalți că este chipeș și că are o fața frumoasă.

Audi Magazine

Sursa: koreaboo

33 de gânduri despre „Fanii susțin că aceștia sunt cei mai frumoși 20 de bărbați din Coreea de Sud

  1. Dana

    Consider ca in BTS exista membrii mult mai atractivi decat Jungkook. Nu sunt de acord ca el sa fie tot timpul scos in evidenta. Exista voci mult mai bune. De exeplu, Jimin si notele lui inalte sau V,ce are un timbru deosrbit,la fel si Jin. La dans nu mai intru. Sunt dezamagita de Big Hit ca il promoveaza atat de mult si uita de alte talente mult mai valoroase ce exista in trupa. Toti sumt speciali in felul lor si nu mi se pare corect sa primezi doar pe unul,ci ar trebui sa fie egalitate.

    Apreciază

    Răspunde
    1. elena

      Vreau sa te mai uiti odata la titlu. Acolo spune clar cei mai frumosi barbati,sunt de acord cu tine dupa mine toti membri din Bts trebuiau sa apara in top dar daca ne luam dupa criteriile pe care le-ai facut tu Kai si Sehun nu au ce cauta acolo, pentru ca inafara de dans nu fac o treaba excelenta.
      Credeme sunt Army si ii iubesc pe toti la fel dar nu sunt de acord cu ceea ce ai zis tu.

      Apreciază

      Răspunde
    2. Carla

      Sunt de acord cu ceea ce spui tu dar si eu cred ca e prea bagat in seama. Adica serios el canta cel mai mult iar dintr-o melodie de 3 minute si ceva el canta jumatate iar cealalta jumatate este impartita la 6 membrii. Sa nu uitam ca Jin in unele melodii are doar 2-3 versuri.

      Apreciază

      Răspunde
      1. elena

        Ceea ce spui nu este adevarat. Ai ascultat vreodata melodia Fire sa vezi ca Kooki are numai un singur vers si Jin o canta aproape pe toata, ai vazut ca in aproape toate melodiile refrenul este cantat de ambii vocali, de Kooki si de Jimin, toti rapperi au parti poate in unele melodii mai putine dar toti au si daca nu stiai Bts au spus odata ca ei niciodata nu se supara daca nu au parti multe deoarece o sa vina randul fiecaruia, iar la Blood,sweet and tears J hope a iesit in evidenta, la Fire -Jin si tot asa deci degeaba spui tu chestiile astea.

        Apreciază

        Răspunde
        1. BTS AL

          Tu ma faci sa rad.De unde iei aceste statistici?In fire jungkook a cantat cel mai mult,dupa care V,Jimin si Jin.Jin a stralucit mai mult in piesa asta fiindca nu i s-a mai dat o singura propozitie.

          Apreciază

          Răspunde
          1. Adi

            Singurul motiv pentru care jungkook pare ca are cele mai multe părți in fire e pentru ca are la refren un „eh oh” pe care nici nu cred ca-l cântă la live.

            Apreciază

            Răspunde
      2. Adi

        Asta era in trecut, la fire a avut o singur parte in care a cântat. La blood,sweat&tears împarte refrenul in mod egal cu v si jimin.
        Lucrurile stau altfel in prezent, nu mai exagera. Mi se pare normal sa cânte mai mult din moment ce e cel mai stabil pe plan vocal si poate cânta foarte bine si imediat dupa ce dansează fara sa gâfâie.
        Ai spus ca el cântă jumătate, iar celălalti împart.
        Au 3 rapperi care mereu si-au împărțit in mod egal părțile, nu poate exista mai mult rap intr-o melodie pentru ca nu ar mai fi loc pentru vocalisti.

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
    3. Ally

      Eu zic sa te calmezi,din cate se poate observa e un top de frumusete pe care fanii l-au intocmit.Nu este unul de vocal si cata atentie primeste nu stiu care membru.Si ca sa imi spun si eu opinia legata la remarca ta,strict obiectiv,BigHit nu a promovat niciodata numai un membru,ci pe toti.Iar melodiile se compenseaza unele pe altele in albume.😏Daca era sa fie promovat numai el,avea pana acum si album solo,si deschiderile la festivitati si prezenta la mai toate emisiunile si poate era si actor,iar ceilalti mai deloc,ceea ce nu s-a intamplat.

      Apreciază

      Răspunde
    4. BTS AL

      Lol ce argumente aduci:
      Doar nu voiai ca jungkook sa isi lanseze mixtape?
      Cine a fost in flower crew nu demult?
      Si jungkook a avut piesa rain la o ceremonie.Jimin si J-hope sunt peste jungkook la dans deci nu vad de ce nu ar fi lasati sa faca scene.
      Taemin la ales pe Jimin deci iti dai seama ca n-ai cum sa refuzi + ca sunt prietenii.
      Cine a participat inaintea lu jimin la aia cu masca ca cantaret?
      Pozitia centrala jungkook a avut cel mai mult daca te uiti pe net la center distribution.Bighit intradevar promoveaza lafel ,insa la inceput s-a vazut clar cum Rapmon era promovat mai mult,iar acum Jungkook.Ma bucur ca acum nu ii mai da sa cante jumatd dintr-o piesa a lui BTS.

      Apreciază

      Răspunde
    5. XoXo

      Doamne ce persoana esti .. fara suparare ,dar est ciudata (le zic pe fata asta e ) Jungkook nu este scos in evidenta . V a fost primul actor din Bangtan.
      Jimin si J-Hope au dansat la ultimele premiere, au dansat la Mama etc..
      Suga si Rap Moster a avut numar solo si Suga care canta la pian .
      Big Hit ii promoveaza pe fiecare in parte . Mai documenteaza-te .. Fara suparare ! Judeci mult fara sens Dana ! In curand va veni si partea lui Jin .. Si nu Big Hit la votat ci fanii lui (este el de vina ca e frumos si arata bine ? Munceste pentru aceste chestii .. ) Asa ca te rog sa nu mai exagerezi cu toate astea .. Nu este el de vina ca a aparut in top .. Din tocmai , am fost dezamagita cand l-am vazut pe locul 6 .. Merita mult mai mult deoarece se straduie pentru ceea ce face.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
    6. 010412

      Dragă,linişteştete ,acesta e un top de frumusețe nu de promovare.
      BigHit îi promovează pe toți:pe V ca actor ,pe Jimin ,RapMon, V , Jin şi J-hope îi promovează şi în diferite emisiuni,Suga mixtape şi Rap Mon.
      Daca l-ai vazut pe Jungkook in 2 episoade din emisiunea aia şi o data la Masked singer +Bromance asta nu înseamnă că îl promovează mai mult ca pe ceilalți.
      Fă diferența dintre un top de frumusețe şi o promovare,damn😜

      Apreciază

      Răspunde
      1. XoXo

        Draga(daca vrei sa o luam asa) citeste mai atent nu am zis ca ceilalti sunt promovati mai mult .. Am spus ca sunt la fel ,numai ca acum era randul lui .. Sunt promovati la egalitate ! Sa fac diferenta inte frumusete si promovere? .. Eu am zis ca e frumos (chiar perfect) si arata bine . Jungkook si JIimin au fost lideri ,este logic ca ei sa fie cu un procent mai in centrul atentiei ! Asa ca please ,citeste si tu mai bine si ai sa vezi la ce m-am referit !

        Apreciază

        Răspunde
  2. jiquem

    imi place că sm domină topul :))♡
    deşi mai sunt idoli care-şi merita locul aici din cei debutați recent
    gen seungjun din knk, hwiyoung/rowoon din sf9, yan an/yeo one din pentagon şi aş mai pune yuto
    și desigur există mulţi idoli frumoşi care merită menţionaţi :)) dar nu s-ar mai termina lista

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

  4. Andreea

    Chinezi sunt frumoși chiar daca cei lanți zice că nu sunt frumoși eu sunt abonată la chinezi eu chiar i ador ❣️❣️❣️❣️❣️💋♥️

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu