Dispatch dezvăluie adevărul despre cazul T-ARA şi Hwayoung


Imagini

Se pare că în urma ultimelor evenimente legate de Hwayoung şi T-ARA, Dispatch a decis să publice toate informaţiile deţinute de ei şi să aducă lumină asupra acestui caz, ce iată că după 5 ani încă nu s-a încheiat. Pregătiţi-vă pentru un post lung cu multe revelaţii (şi un pic de dramatism din partea celor de la Dispatch).

Pe 30 iulie, 2012, Hwayoung părăseşte T-ARA. În acea zi, Core Contest Media (MBK acum) anunţă că respectivul contract al lui Hwayoung a fost anulat necondiţionat. La scurt timp, Hwayoung a postat pe internet: „Realitate fără adevăr”. Care e adevărul? Care e realitatea? Ce adevăr a fost omis? Care e, de fapt, realitatea?

Să începem cu realitatea.

 1. Hwayoung a apărut la aeroport alături de managerul ei (24 iulie)
 2. La concertul din Budokan, a cântat doar o melodie (Day by Day) (25-26 iulie)
 3. Hyomin a scris pe net „Diferenţă în determinare” (25 iulie)
 4. Hwayoung refuză să urce pe scenă la ‘Music Bank‘ (27 iulie)
 5. Agenţia anunţă oficial că Hwayoung pleacă din trupă (30 iulie)

Toate aceste lucruri sunt nişte adevăruri ce nu pot fi negate. Dar, au fost omise câteva lucruri reale de pe fundalul acestor evenimente. Hyoyoung nu a dezvăluit care era realitatea la acel moment, iar explicaţiile trupei T-ARA nu au fost ascultate.

Realitate fără adevăr? 5 ani au trecut de atunci.

Pe 9 februarie 2017, incidentul din acea zi a ieşit, din nou, la iveală. De ce Hwayoung a avut nevoie de ajutor medical, de ce Hyomin a scris acele lucruri pe Twitter, de ce Hwayoung nu participă la Music Bank…adevărul din spatele acestor evenimente a fost dezvăluit. E adevărat ce a spus acel lucrător? E cumva acel adevăr omis din „realitatea fără adevăr?” Sau nu e nimic.

Dispatch s-a întâlnit cu 6 persoane ce au lucrat cu T-ARA în 2012, stilişti/manager, şi i-a întrebat despre incidentul de acum 5 ani.

Să ne întoarcem deci în trecut şi să aruncăm o altă privire asupra situaţiei.

25 iulie 2012

Catalizatorul scandalului este mesajul postat de Hyomin pe Twitter pe 25 iulie:

„Diferenţă în determinare”.

Dispatch i-a întrebat pe acei lucrători despre motivul acestui mesaj. Aceştia au vorbit despre scena din vestiarul fetelor înainte de concertul din Budokan, 25 iulie: „Toate membrele au devenit mai sensibile. Era primul concert al trupei în Budokan. Hwayoung nu a fost la repetiţii. Avea ceva personal de făcut. La asta s-a referit Hyomin cu mesajul ei.”

Deci, care a fost, mai exact reacţia lui Hyomin? Un alt membru al staff-ului a spus: „Desigur, Hyomin a discutat cu Hwayoung. I-a spus ‘Nu te mai comporta aşa’. Hwayoung a ridicat tonul. S-a înţeles, desigur, că nu voia să vorbească despre asta. Hyomin a renunţat la încercările de a purta o discuţie cu ea şi a plecat.”

Pe 25 iulie la ora 16:54, Hyomin a scris pe Twitter „Diferenţă în determinare”. Era cu o oră înainte de concert.

24 iulie, după-amiaza

Celelalte membre din T-ARA au înţeles-o pe Hyomin. Eunjung, de asemenea, a postat pe Twitter: „Ar trebui să fim mai atenţi la oamenii din jurul nostru”, fiind de acord cu Hyomin. Şi Soyeon a scris: „Diferenţă în determinare + atitudine + respect”.

De ce toate au dat glas aceloraşi gânduri? Totul a început cu o zi înainte, pe 24 iulie, când au ajuns în Japonia. Persoana responsabilă de transport a explicat incidentul din acea zi. Hwayoung căuta un spital şi în Japonia. Spunea că piciorul ei trebuie bandajat. Într-un final, cele 7 membre din T-ARA s-au îndreptat spre Budokan, în timp ce Hwayoung s-a dus la spital.

„La fel cum i-au spus şi medicii din Coreea, cei din Japonia i-au zis că nu e nevoie de ghips sau pansament. Rana ei se va vindeca în mod natural. Dar nu de asta avea nevoie, ci de mai multă atenţie,” a spus fostul manager al trupei.

Chiar şi aşa, următoarea destinaţie a lui Hwayoung nu a fost Budokan. Aceasta s-a dus la hotel şi cel mai absurd lucru e că nu s-a dus doar la hotel, ci şi să-şi facă unghiile.

„A spus că oricum nu va putea evolua la concert, aşa că la fel de bine ar putea să se odihnească la hotel. Şi din moment ce se odihneşte la hotel, la fel de bine ar putea să meargă să-şi facă unghiile. De ce nu? Despre asta au aflat celelalte membre”,a spus un lucrător prezent la acel moment.

24 iulie, începutul 

T-ARA a început să exerseze în formula de 7 membre. Era numită „Versiunea fără Hwayoung”. Oficialităţile concertului au declarat pentru Dispatch: „Şi-au schimbat formaţia trupei pentru 22 de melodii. Nu doar membrele, ci şi sunetul, luminile şi altele au fost modificate, iar staff-ul a avut bătăi de cap cu asta. Repetiţiile au durat 8 ore.”

Pe 24 iulie, la ora 3 dimineaţa, T-ARA a ajuns în Seul după ce în noaptea de 23 iulie, a încheiat evoluţiile speciale pentru Ulsan Music Core. Fetele au dormit aproximativ 3 ore înainte de a pleca spre Japonia din nou.

„Toată lumea era extrem de obosită şi cele 8 ore de antrenament au înrăutăţit situaţia. Dacă Hwayoung ar fi apărut la repetiţii sau dacă măcar ar fi venit să explice situaţia, nu s-ar fi pierdut atâtea ore” ,spune unul dintre lucrători.

În acea zi, Hwayoung nu s-a arătat la repetiţii. Nici nu mai era clar dacă şi-a făcut sau nu unghiile.

26 iulie, după-amiaza

Diferenţa dintre durerea lor era grozavă. Durerea lui Hwayoung exista doar pentru ea însăşi. Şi-a făcut propria examinare şi şi-a dat verdictul că trebuie să se odihnească mai mult pentru a evita o leziune mai serioasă. Au început să apară neînţelegerile care au distrus totul. Priveau lucrurile diferit.

Membrele T-ARA voiau să audă nişte scuze şi să fie apreciate pentru munca lor extenuantă, dar Hwayoung şi-a cerut scuze doar la conferinţa de presă, în faţa reporterilor. Pe de altă partă, şi Hwayoung voia să audă „E în regulă, nu-ţi fă griji” ca formă de consolare, dar membrele erau deja dezamăgite de atitudinea ei. Nu au putut să-i înţeleagă logica. De ce s-a dus la hotel, în loc să vină la repetiţii. Astfel, T-ARA şi Hwayoung au avut un program de 3 zile şi 2 nopţi împreună, iar apoi au revenit în Coreea. După asta, lucrurile au ieşit de sub control. A fost în cabina artiştilor de la Music Bank pe 27 iulie.

27 iulie, după-amiaza

Aceasta e partea care nu a mai fost dezvăluită până acum. Era o informaţie pe care nici personalul ce a dezvăluit online detaliile despre caz nu o ştiau. Era partea în care s-au împăcat. Eventual, timpul şi momentul nepotrivit au stricat totul. Următoarele declaraţii sunt ale unui membru al personalului ce a fost apropiat de T-ARA. Acesta spune: „Hyomin încearcă să deschidă o conversaţie. A vrut să abordeze problema cu sinceritate. Hwayoung a văzut şi ea această sinceritate. A răspuns cu ‘Am înţeles’, după care a plecat singură şi a exersat. Expresia ei era diferită.”

Potrivit acestui lucrător, situaţia pare că s-ar fi rezolvat deja. Dar apoi, sora mai mare a lui Hwaoyung, Hyoyoung, a trimis acele mesaje cu exact o oră înainte de a începe difuzarea în direct la Music Bank. Dispatch a luat legătură cu un alt lucrător ce se afla în cabina artiştilor la acel moment. Acesta a văzut cum expresia lui Ahreum s-a schimbat în una serioasă, a văzut cum membrele s-au adunat, a văzut expresia nedumerită a lui Hwayoung.

Imagini pentru hwayoung and hyoyoung

„Faţa lui Ahreum a devenit rigidă. Era o expresie înfricoşătoare. Desigur, a cerut ajutor de la membrele mai mari. Hyomin i-a cerut imediat lui Hwayoung să clarifice situaţia. Hwayoung a părăsit cabina şi a început a vorbi la telefon, plângând.”

Lucrătorul a mai dezvăluit presupunerile sale: „Hwayoung nu s-ar fi simţit bine în Japonia singură. I s-ar fi plâns surorii ei. Dar Hyoyoung nu ştia, la acel moment, că fetele s-au împăcat deja şi astfel, a trimis acele mesaje, apărându-şi sora. Asta le-a divizat total pe membre.”

Au pornit zvonurile. Nu se mai putea face nimic. Presupuneri şi bârfe au împânzit internetul. Martori ce au văzut cum „Hwayoung a fugit plângând” au spus că a fost terorizată de membre. După aia, au început să apară zvonuri precum că „Hwayoung a fost forţată să mănânce o prăjitură de orez„, că „Hyomin a lovit-o„, că „Boram i-a stricta umbrela” că „Jiyeon nu a bătut palma cu Hwayoung” şi altele. T-ARA a explicat totul, dar deja erau catalogate ca fetele rele ce au terorizat-o pe Hwayoung. Hwayoung nu a negat şi nici nu a confirmat zvonurile. În schimb, Eunjung a încercat să pună capăt dramei, vorbind deschis: „E adevărat că e o difrenţă de opinii între membre, dar să foloseşti asta pentru a crea o controversă împotriva noastră, mă întristează. Din cauza unor presupuneri false, am fost rănită mult.”

T-ARA şi Hwayoung au mers pe drumuri separate. Uite aşa au mers 5 ani până când Hwayoung nu a apărut la emisiunea „Taxi” săptămâna aceasta. A numit incidentul „ceva ce ar fi putut să aibă loc„. Dacă ar trebui să te gândeşti la cine e vinovat, ar dura o veşnicie.

Hyomin a lăsat un mesaj pe Twitter despre atitudina lui Hwayoung.
Hwayoung s-a simţit ofensată de mesaj.
Hyoyoung ameninţă după ce Hwayoung se simte ofensată.
Hwayoung e ‘terminată’ după ameninţările lui Hyoyoung…

Dacă măcar una din astea ar fi fost omise, nu mai era atât de dramatic cum e acum.

Începutul a fost neînsemnat, emoţiile şi-au jucat rolul, au avut loc neînţelegeri şi uite aşa T-ARA e tratată ca pe un monstru, iar Hwayoung devine sfântă.

sursă

Şi să vezi şi să nu crezi! Internauţii coreeni le apără pe T-ARA!

 1. [2861+, 94-] Acum că adevărul a ieşit aşa, e pur şi simplu înfricoşător. Gemenele Ryu probabil că regretă apariţia lor la „Taxi”.
 2. [2860+, 90-] După scandal, T-ARA şi-au anulat concertul şi au mai fost penalizate cu un milion de dolari pentru anularea altor evenimente. Din fericire, au avut multe activităţi din China şi au făcut mulţi bani pe urma lor. Ce dramă.
 3. [2634+, 119-] Cine le va compensa T-arei aceşti 5 ani pierduţi? Acum 5 ani, erau aproape de a ajunge în top…
 4. [2323+, 87-] T-ARA Fighting!
 5. [2376+, 126-] Jiyeon solo fighting!
 6. [2103+, 56-] Deci reiese că gemenele Ryu le-au terorizat pe membre
 7. [2048+, 28-] Adevărul e clar, T-ARA sunt inocente
 8. [1987+, 21-] Melodiile trupei T-ara sunt atât de bune
 9. [1945+, 22-] T-ara fighting
 10. [1830+, 11-] Minciunile şi bârfele nu ţin mult. Va veni şi momentul adevărului. T-ara merită să primească iubire.
 11. [1748+, 15-] De ce asta nu e pe prima pagină pe Naver? Lumea trebuie să vadă asta. Vă rog, rezolvaţi problema
 12. [1578+, 12-] Membrii personalului ar fi trebuit să dezvăluie asta mai devreme. Dar cred că ar fi fost în zadar dacă lumea nu ar fi ascultat. Probabil au ales să nu se bage şi au aşteptat ca lucrurile să se calmeze. A durat 4 ani şi 7 luni să câştige iubirea publicului înapoi.
 13. [505+, 60-] Înţeleg…T-ara a avut uneori neînţelegeri între membre. A fost dezvăluit asta şi acum le voi susţine pe viitor. T-ara, vă susţin.

sursă

Într-adevăr, nu pare atât de dramatic când vezi toate evenimentele pus cap la cap, fără omiteri. Şi totuşi, cine îi va întoarce trupei T-ARA aceşti 5 ani?

Reclame

9 gânduri despre “Dispatch dezvăluie adevărul despre cazul T-ARA şi Hwayoung

 1. Doamnee si cand te gandesti in cate feluri au fost facute si ca au fost aruncate intr un con de umbra din cauza unor nimicuri. Sunt curioasa cum o sa fie primit comeback ul lui Jiyeon, pentru ca vad ca imbeciile de netizeni s-au trezit intr-un final.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Sigur, si cum se face ca Dispatch o prezinta doar pe Hwayoung ca aia super rea si T-ara niste ingerase? Nu ma intelegi gresit, nu iau apararea nimanui, e foarte posibil ca Hwayoung sa fi avut partea ei de vina,dar mi se pare ciudat cum articolul asta e atat de biased. Manipulare pe fata, de unde avem asigurarea ca Dispatch nu a fost platit sa publice asta. Si cum se face ca au publicat asta fix cand a aparut Hwayoung din nou la TV,de ce au asteptat atat? Nu puteau sa publice mai devreme?

  Apreciază

  • Dispatch nu ia apărarea nimănui. Faptul că Hwaypung a ieşit vinovată e conform declaraţiilor luate de la staff. Pe lângă asta, e clarificată doar situaţia din acele zile. Dacă citeşti cu atenţie, observi că nu neagă comportamentul T-arei faţă de Hwayoung.

   Apreciază

 3. Pingback: Drama „Age of Youth” va avea un al doilea sezon | K-pop Romania

 4. Pingback: Hwayoung li se adresează cu îndrăzneală haterilor | K-pop Romania

 5. Pingback: T-ara a început pregătirile pentru noua revenire | K-pop Romania

 6. Pingback: T-ara: Fetele care s-au luptat pentru a supravieţui | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s