Internauții fac o colecție de imagini cu idoli pe care nu ai cum să nu le salvezi în telefon


default

Fie că ești fanul unui anumit idol, fie că nu, internauții au făcut o colecție de imagini cu idoli din diferite trupe care sunt atât de frumoase încât nu ai cum să nu le salvezi.

Este ceva special la aceste imagini, care te fac să te holbezi la ele minute întregi și care în final, te vor face să le salvezi, chiar dacă riști să îți încarci memoria telefonului.

Să fii fan k-pop este greu, nu-i așa? Cred că mulți dintre voi treceți prin criza memoriei la telefon, dar chiar dacă aveți nevoie să o eliberați, NU veți șterge niciodată imaginile cu idoli, oricât de neimportante ar fi.

default-1 default-2 default-3 default-4 default-5 default-6 default-7 default-8 default-9 default-10 default-11 default-12 default-13 default-14 default-15 default-16 default-17 default-18 default-19 default-20 default-21 default-22 default-23 default-24 default-25 default-26 default-27 default-28 default-29 default-30 default-31

ThumbnailThumbnail

 

Reclame

9 gânduri despre “Internauții fac o colecție de imagini cu idoli pe care nu ai cum să nu le salvezi în telefon

  1. Sehun şi Kai (mai ales Kai) au nişte poze superbe. Sehun pentru că freaking handsome şi Kai pentru că e freaking handsome şi dansează cu atâta pasiune. Mereu rămân uimită de fanii care reuşesc să fotografieze astfel de momente (luând în considerare că e interzis să filmezi şi să faci poze la concerte). Plus Taemin în timpul evoluţiilor sale e ireaaaal. Mă întreb uneori dacă chiar e om TT.TT

    Apreciat de 4 persoane

  2. Am avut foldere cu diferite trupe, dar in timp am ajuns sa le streg pentru ca nu mai aveam memorie de nimic. Dar folderul cu Exo nope damn niciodata nu o sa il sterg..nu ma lasa inima. Dupa ani de colectionat poze as innebuni daca l-as sterge.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Pingback: Vedete prinse în momente nepotrivite, haioase şi ciudate | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s