Povestea celui mai rebel stagiar din SM Entertainment


Acel idol, care acum face parte dintr-o trupă legendară, ar fi putut fi dat afară din SM atunci când era doar un stagiar din cauza încăpățânării sale.

În perioada 2003-2005, compania SM Entertainment avea de gând să lanseze o trupă rock, ceea ce era ceva nou pentru industrie la acel moment. Trupa urma că cânte alternative metal și să aibă un concept asemănător trupei americane Linkin Park. Unul dintre stagiarii companiei a fost ales să fie vocalistul principal al noii trupe, însă el l-a sfidat pe CEO-ul companiei, spunând că el își dorește să cânte doar ce vrea el, mai exact hard rock.

SM l-a pus astfel să scrie o scrisoare în care să își ceară scuze pentru sfidarea de care a dat dovadă, dar ceea ce a scris a fost și mai rău: ”Nu știu ce am făcut rău, dar scriu acest lucru pentru că voi m-ați spus să o fac.”

El ar fi putut fi dat foarte ușor afară din compania, având în vedere că SM avea sub protecție peste 100 de stagiari, însă a decis să îl păstreze datorită aspectului său fizic. Cu toate acestea, ca pedeapsă, stagiarul a fost scos din proiectul noii trupe, iar din cauza furiei el a plecat acasă și nu a vrut să se mai întoarcă la antrenamente.

Într-un final, el a fost căutat de doi dintre bunii săi prieteni din companie, aceștia găsindu-l într-o seară într-un bar. Cei doi l-au convins să se întoarcă în SM. După întoarcere, Lee Soo Man l-a pus să devină actor, de aceea înainte de debutul său oficial ca idol a apărut într-o dramă.

Deși înainte de cele întâmplate el nu dorea să cânte altceva înafară de hard rock, după ce a frecventat mai multe cluburi, asupra lui și-a lăsat amprenta muzica dance, așa că în final a fost de acord să debuteze într-o trupă de idoli.

Acest grup, care acum este unul dintre cele mai cunoscute, este Super Junior, iar idolul acesta legendar este nimeni altul decât Heechul. Trupa pe care a părăsit-o înainte de debut este TRAX, iar cei doi prieteni care l-au găsit și l-au adus înapoi în companie sunt Yunho din TVXQ și Jungmo din TRAX.

Cr.: Koreaboo.

 

Anunțuri

5 gânduri despre “Povestea celui mai rebel stagiar din SM Entertainment

  1. Imi aduc aminte ca a povestit asta intr-o emisiune si ca ei l-au oprit din a pleca.
    „însă a decis să îl păstreze datorită aspectului său fizic” ,asta e tipic SM.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s