Ce ar fi fost în stare Ji Sung să facă pentru a se căsători cu Lee Bo Young?


Imagine similară

Pe 11 februarie, în cadrul emisiunii Star Ranking Show, Ji Sung, alături de Ki Tae Young și Ahn Jae Hyun, a fost numit unul dintre cei mai romantici soți din industria de divertisment.

El a câștigat această poziție datorită poveștii memorabile pe care a dezvăluit-o cu privire la modul în care i-a cucerit inima actualei lui soții, Lee Bo Young. Când cei doi s-au cunoscut, Ji Sung s-a îndrăgostit la prima vedere și a curtat-o pe Lee Bo Young o perioadă îndelungată de timp. Ea ,însă, nu își dorea să se căsătorească cu o celebritate pentru că își imagina că viața de familie ar fi mult prea grea.

Ce credeți că i-a spus Ji Sung pentru a o convinge să îl accepte? Poate că a fost cel mai nebunesc gest pe care îl putea face, sau poate că nu. Ceea ce ar fi fost în stare să dea la schimb pentru a se căsători cu Lee Bo Young este propria sa carieră. Ji Sung i-a promis acesteia că va renunța la actorie numai pentru ca ea să fie alături de el.

Cu toate acestea, se pare că doar cuvintele au fost de ajuns, pentru că Lee Bo Young și-a dat imediat seama cât de mult este iubită de Ji Sung și a acceptat. Și bine a făcut, pentru că altfel industria coreeană nu ar mai avea unele dintre cele mai bune producții, printre care Kill Me Heal Me, Secret Love, Defendant și multe altele. În plus, nu s-ar mai fi născut fetița lor, pe nume Ji Yoo.

Cr.: Soompi.

 

 

Reclame

Un gând despre “Ce ar fi fost în stare Ji Sung să facă pentru a se căsători cu Lee Bo Young?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s