Idoli ce sunt considerați că ar fi liderii în trupele din care fac parte


Idolii din lista de mai jos sunt mereu confundați că ar fi liderii trupelor din care fac parte datorită personalității puternice și a talentelor pe care le posedă.

Rolul unui lider este de a ține membrii uniți și de a asigura că trupa are un scop/țel bine determinat. Mai presus de toate acestea, trebuie să aibă un simț al responsabilității dezvoltat și, de asemenea, carisma pentru a conduce un grup k-pop. Poate că o să vă surprindă faptul că unii idoli care au aceste calități nu sunt de fapt liderii în trupele din care fac parte.

Mai jos avem câțiva artiști care dau această senzație. Să vedem cine sunt!

SISTAR – Soyu și Bora

Cine e liderul trupei SISTAR?” – este o întrebare pe care multe persoane și-o pun când aud de SISTAR, întrucât mulți cred că liderul ar fi Soyu sau Bora. Acest fapt ar putea fi datorită personalității carismatice și a numeroaselor activități individuale.

Defapt, Hyorin este liderul grupul SISTAR. Idolul a primit multă dragoste de la fanii săi datorită imaginii sănătoase și a caracterului drăguț și frumos pe care îl are. De asemenea, se înțelege foarte bine cu membrele trupei.

TWICE – Nayeon

Nayeon este cea mai mare ca vârstă din trupa TWICE și, mai mereu, este văzută că se comportă într-un mod drăguț cu celelalte membre, iar datorită acestui motiv mulți consideră că ea este liderului grupul.

Jihyo este liderului grupului de la JYP Entertainment. Aceasta a fost stagiar timp de 10 de ani la agenție și credem că va face o treabă foarte bună ca lider, datorită determinării și perseverenței de care dă dovadă.

SEVENTEEN – Woozi

De multe ori, Woozi este luat de către fani și nu numai, că ar fi liderul grupului Seventeen. Acesta are o personalitate carismatică și numeroase talente (se pricepe la compus, la dans, la cântat).

De fapt adevăratul lider este S.Coups. El și-a asumat responsabilitatea pentru grup de 13 membri, iar carisma sa poate fi cel mai bine văzută când face rap.

AOA – ChoA

ChoA nu apare doar la emisiunile muzicale și radio, ci și la multe emisiuni de divertisment. Imaginea pe care și-a creat-o și personalitatea sa puternică sunt motivele, pe care îi fac pe oameni să creadă faptul că ea este liderul în AOA.

În realitate, Jimin este liderul în AOA. De asemenea, toate colegele sale de trupă, au ales-o pe Jimin ca fiind cea mai de încredere membră din AOA. Se pare că Jimin este un lider puternic și de încredere, așa cum trebuie să fie un conducător.

A Pink – Eunji

Eunji este un artist complet! Are un timbru vocal excelent și o imagine luminoasă, fericită și drăguță. De asemenea, se pricepe la actorie (a jucat în multe drame, printre care Reply 1997, Trot Lovers și Sassy Go Go, având chiar rolurile principale) și apare în multe emisiuni radio și de divertisment. Din aceste motive, oamenii consideră că Eunji ar fi liderul în trupa A Pink.

De fapt, liderul grupului A Pink este Chorong. Ea este cea mai mare ca vârstă din trupă și se înțelege de minune cu celelalte membre.

Sursa: koreaboo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s