Moon Hee Jun şi Soyul se căsătoresc astăzi + fanii sunt furioşi


Moon Hee Jun Soyul Star Daily News 3

Astăzi, Moon Hee Jun şi Soyul din Crayon Pop se căsătoresc!

Ceremonia va avea loc la Hotelul Shilla din Seul şi chiar înainte de aceasta, cuplul a ţinut o conferinţă de presă pentru a spune câteva cuvinte de mulţumire. Moon Hee Jun le-a mulţumit tuturor şi şi-a cerut scuze fanilor, spunând că s-ar fi putut purta mai bine. La ce s-a referit acesta? Ei bine, cu câteva zile înainte de nunta sa, pe Moon Hee Jun l-a luat gura pe dinainte şi şi-a întors aproape tot fandomul împotriva sa.

Acesta a apărut la o emisiune intitulată „Sing For You” şi cineva de acolo l-a întrebat: „Probabil că ai început să „pierzi” mulţi bani cu pregătirile de nuntă, nu?”, la care, Moon Hee Jun a răspuns: „Pentru ce am făcut banii în toţi aceşti ani? Aş vrea să cred că a fost pentru asta, aşa că mă pregătesc fericit de nuntă.”

Comentariul său a supărat fanii, iar internauţii cred că acesta şi-a ţinut recentele sale concerte aniversare pentru a mai scoate bani de la ei. Se pare că, numărul concertelor s-a mărit, astfel a ţinut tocmai 20 la număr. De asemenea, lumea spune că a mărit şi preţul biletelor, în timp ce calitatea spectacolului a scăzut. La concert, Soyul a venit cu prietenele ei, fetele din Crayon Pop. Nu, nu e interzis asta, dar fetele din Crayon Pop au venit cu bigudiuri în păr, şi-au ridicat picioarele pe scaunele altora şi au deranjat la concert. Pe lângă asta, au adus şi mâncare cu ele şi au făcut poze pe tot parcursul concertului, aceste lucruri fiind, de fapt, interzise.

Un alt fapt ce i-a supărat pe fani e că Soyul i-a cumpărat lightstick-ul cu proprii ei bani, iar Moon Hee Jun a menţionat cât de drăguţ şi înduioşător este gestul ei. Fireşte că fanii au fost supăraţi, mulţi au comentat: „Îţi cumpărărm lucrurile de genul din banii noştri mereu şi ce primim în schimb?” Totul a devenit problematic când fani ce i-au fost devotaţi timp de 20 ani, au început să plece în grupuri masive.

Fireşte că Moon Hee Jun a încercat să clarifice situaţia, dar răul a fost deja făcut şi acum i-a rămas să se bucure de nunta sa, până se mai calmează apele. Dacă se calmează.

Felicitări cuplului!

sursă: soompi

Anunțuri

2 gânduri despre “Moon Hee Jun şi Soyul se căsătoresc astăzi + fanii sunt furioşi

  1. Pingback: Lee Joon spune că voia să se căsătoreacă cu Moon Hee Jun | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s