BTS a luat cu asalt topurile iTunes din întreaga lume, inclusiv România și Moldova + altele


Au trecut doar 20 de ore de la lansarea noului album de la Bangtan Boys‘You Never Walk Alone‘, dar deja putem felicita trupa cu noile sale realizări și recorduri.

Vizualizări pe Youtube!

La scurt timp după lansarea noilor melodii de la BTS, mai multe site-uri muzicale, inclusiv Melon, au fost înghețate pentru o periodă de timp, din cauza fluxului mare de fani, care doreau să asculte sau să descarce noile piese. Din fericire, situația a revenit la normal spre dimineață.

În prezent, videoclipul melodiei Spring Day” are mai mult de 9 milioane de vizualizări, fiind cel mai rapid videoclip care reușește să adune acest număr de urmăriri, în doar câteva ore de la lansare. Anterior, acest record era deținut tot de BTS, care cu melodia Blood Sweat and Tears” a adunat peste 6,4 milioane de vizionări în doar 24 de ore.

Topurile iTunes din întreaga lume!

În primele ore ale dimineții, noul album de la BTS ocupa poziții de lider în topurile din Armenia, Finlanda, Indonezia, Filipine, Peru, Elveția, Taiwan, Tailanda, Vietnam, Letonia, Brunei și alte state. La nivel internațional, ‘You Never Walk Alone‘ s-a clasat pe poziția 4. În România, albumul a urcat până pe locul 5.

Mai mult, BTS este primul grup k-pop care ajunge în TOP 10 Albume în Statele Unite.

De asemenea, melodia de titlu ”Spring Day” a înregistrat și ea un rezultat bun în topurile iTunes, fiind pe prima poziție în clasamentele din Finlanda, Hong Kong, Filipine, Taiwan, Vietnam, etc. În plus, piesa a reușit să urce pe locul 2 în topurile din Republica Moldova și România.

Melodiile ”Not Today” și ”A Supplementary Story: You Never Walk Alone” s-au clasat pe locurile 4 și 5 în topurile din România.

Pozițiile ocupate de melodiile de la BTS în topul iTunes din România, ora 11:00.

Aprecieri pe Youtube!

Videoclipul pentru ”Spring Day” a reușit să adune peste 932 de mii de aprecieri, în doar 22 de ore.

Clasamentul Digital al Artiștilor la Nivel Internațional!

Inițial, BTS au ajuns în acest clasament pe locul 5, dar la scurt timp au urcat până pe locul 2, depășind giganți ai industriei muzicale precum The Weeknd, Sia, Bruno Mars, Adele și alții.

Poziții 0cupate în topurile muzicale din Coreea.

La scurt timp de la lansare ”Spring Day” a urcat pe primele poziții ale clasamentelor muzicale, reușind să obțină primul statut de all-kill.

BTS și ARMYs, felicitări!

cr: yesasia

Reclame

5 gânduri despre “BTS a luat cu asalt topurile iTunes din întreaga lume, inclusiv România și Moldova + altele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s