Nam Goong Min explică de ce drama ‘Chief Kim’ e populară


Namgoong Min

Actorul Nam Goong Min şi-a exprimat opinia în legătură cu popularitatea drameiChief Kim.

Acesta a spus: „Cred că secretul popularităţii dramei „Chief Kim” constă în umor. Telespectatorii o pot viziona cu uşurinţă şi se pot bucura de ea, fără a se stresa de vreun lucru. Cred că acestea sunt motivele pentru care drama a primit atenţie.”

Actorul a adăugat: „Atmosfera de pe platourile de filmare a fost plină de viaţă. Toţi actorii şi-au făcut treaba cu zâmbetul pe buze, şi cred că şi telespectatorii ar fi într-o oare care măsură capabili să simtă asta.”

Ratingurile dramei Chief Kim” de pe canalul KBS au pornit de la 7,8%, ajungând la 16,7% în doar şase episoade, întrecând drama concurentă de pe canalul SBSSaimdang, Light’s Diary.

Actorul Nam Goong Min este în centrul atenţei datorită acestei drame, interpretând rolul lui Kim Sung Ryong. Acesta face o treabă spectaculoasă, aducând viaţă dramei. „Sunt fericit că „Chief Kim” şi Kim Sung Ryong primesc o mulţime de dragoste. Chiar dacă am un program încărcat, fac tot posibilul pentru a vă răsplăti pe voi, toţi telespectatorii, cu o interpretare mai bună,a spus acesta.

sursă: soompi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s