Un concurent ‘School Rapper’ nu are un trecut prea curat


misc

Pe internet au apărut foste postări pe Twitter ale participantului la emisiunea ‘School Rapper‘, Jang Yong Joon, fiul parlamentarului Jang Je Won.

O conversaţie pe Facebook apărută spune cam aşa:

Jang Yong Jon: Am aruncat acel raport al progresului înjurătură

Prieten: Cardurile de raporturi or să vină şi ele în curând oricum…

J: Pe dracu…serios

J: Mama s-a plâns tare din adins ca tata să audă

F: Ţipă la tine din cauza notelor?

J: Ţipă ca nebuna

J: Pe naiba nu spune nimic despre faptul că fumez, pe naiba

P: hehehe ai putere

J: Numele unui prieten

J: Nu poţi să o baţi?

P: Ce?

J: Mama mea

J: Vino să o baţi

P: pleacă de aici hehehe

Mai multe probleme au fost găsite pe contul de Twitter @yjyjyj0530 (acum şters). Cititorii au găsit un răspuns de-al lui către o fată de 16 ani care se prostitua pentru 50.000 KRW (aprox. 44 dolari), iar el  răspuns că acceptă el.

Dar, cineva care spune că îi este prieten lui Jang Yong Joon spune că acest lucru s-a întâmplat din cauză că s-a luat după prietenii lui. Aceştia au răspuns la mesaje de le Twitter în feluri asemănătoare şi astfel a făcut şi el în timp ce glumea cu prietenii lui. Prietenul spune că el a trecut prin perioadă grea îl acel moment.

sursa: allkpop

Reclame

6 gânduri despre “Un concurent ‘School Rapper’ nu are un trecut prea curat

  1. Pustiu si a făcut o cu mana lui..ca sa zic așa :)) dar sunt tare curioasa .. de ce cineva care păcălea oamenii si ii „scăpa” de niste bani ..merita iertat..ca de.. e trecut..omul din greșeli învăța..dar un alt pustiu ce vorbește tâmpenii cu prietenii lui e diavolul in persoana si merită sa aibe carieră distrusa exact la început ? :))) .. vb de un adolescent rebel aici.. situația din familia lui clar nu era prea roz.. cu siguranță își da palme ca a ratat o șansă așa frumoasa sa si înceapă cariera ptr niste ifose de adolescent .. dar daca învăța din experienta asta..si o sa iasă cu muzica de calitate in viitor..nu vad de ce n ar avea succes.. flow ul si carisma sunt prezente, daca Swings chiar a vorbit serios si intenționează sa l semneze.. viitorul lui suna bine atat timp cat se tine de treaba ..

    Apreciază

    • Asa este… adică ce sa îi ceri de la un pusti de 16 ani atât am înțeles că are ..este talentat probabil printre cei mai buni din competiția asta din ceea ce am văzut eu (nu am văzut încă episodul) oricum dacă își bagă mintile în cap poate avea succes garantat și să fim sinceri la 16 ani ti se pare ca toată lumea îți este împotrivă 😏

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s