Kim Eun Sook este aleasă drept cea mai bună scenaristă


kim eun sook

A venit timpul ca scenariştii să strălucească, acum că telespectatorii aleg să urmărească o dramă, datorită scenariştilor, nu neapărat datorită actorilor. Sceneraştii precum Kim Eun Sook sau Park Ji Eun primesc sute de dolari pe scrierea scenariului a unei singure drame.

Recent, în Coreea a avut loc un sondaj pentru a afla care este cel mai bun scenarist din ţară. Pariticipanţii au fost zece reporteri şi douăzeci de oameni de la diferite companii de divertisment şi publicitate.

goblin buckwheat feature image

Fără niciun dubiu, Kim Eun Sook a luat locul întâi, cu un procentaj de aproximativ 66%, cea mai recentă dramă a acesteia, Goblin, aducându-i acest rezultat.

Începându-şi cariera cu South of the Sun, în 2003, continuând cu Lovers in ParisLovers in PragueLoversOn AirCity HallSecret Garden, A Gentleman’sDignity, Heirs, Descendants of the Sunşi Goblin”, scenarista a ajuns să fie pe placul telespectatorilor din ţară, cât şi celor din străinătate, realizând unsprezece drame de succes, ale cărui scenariu variază de la romantism, la fantezie.

secret_garden

Chiar dacă câţiva cred că poveştile de dragoste create de Kim Eun Sook sunt prea siropoase, iar alţii cred că dramele ei au un sfârşit sec, Goblin dovedind că nu este chiar aşa, scenarista a primit multe laude, unul dintre participanţii la sondaj, spunând: „Fiecare dramă a ei ajunge într-un final să fie un mare succes. De asemenea, datorită multor personaje create de ea, multor actori de sex masculin le-au crescut considerabil popularitatea.”

sursă: soompi

Reclame

2 gânduri despre “Kim Eun Sook este aleasă drept cea mai bună scenaristă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s