[CCC] De ce drama ‘Hwarang’ are ratinguri proaste?

Într-o recentă postare de pe Pann, internauţii coreeni discutau despre drama ‘Hwarang’ şi motivul pentru care aceasta are ratingurile proaste.

Autorul postului menţionează că în ciuda actorilor ce atrag publicul, drama are un scenariu prost şi e plictisitoare.

Comentarii via Pann Nate:

 1. [+226, -1] De ce faceţi asta~~~~ Lăsaţi-mă să plec~~~~
 2. [+213, -4] O urăsc pe Aro. Nu o urăsc pe Go Ara, doar pe personajul ei.

 3. [+143, -1] Hwarang ar fi trebuit să fie intitulată ‘În Căutarea Regelui Jinheung‘. Conceptul şi actorii sunt prea buni pentru a fi irosiţi astfel.

 4. [+78, -0] Drama pare că a fost scrisă de un puşti de 12 ani ce era plictisit…Replicile sună de parcă ar fi fost scrise de un copil

 5. [+72, -0] Mimicile lui Go Ara sunt aşa aiurea…arată mereu de parcă ar fi iritată.

 6. [+68, -0] Sunt de acord ㅋㅋㅋㅋㅋ De ce naiba trebuia V să moară aiciㅋㅋㅋㅋ povestea nu mai are sens

 7. [+53, -0] Încă din primul episod au tot tras de secretul naşterii lui Park Seo Joon până la episodul 18 şi i-au făcut pe telespectatori frustraţi. În episodul 18 s-a rezolvat chestia în 5 minute cu „Eşti….fiul meu”. Ce naiba e astaㅠㅠ Nu puteau face mai interesant şi să afle secretul prin alt mod? Şi ce fac ceilalţi hwarang ㅠㅠ Drama e intitulată „Hwarang” dar nu e deloc despre hwarang ㅠㅠ e o tipică poveste de dragoste

 8. [+45, -1] Go Ara e aşa urâtă aici…niciodată n-aş fi crezut că Go Ara poate arăta urât.

 9. [+41, -0] Am început să mă uit datorită biasului meu, dar m-am enervat şi am început să văd doar părţile unde apare el. ㅋㅋㅋㅋ Acum că nu mai apare acolo, mă duc să mă uit la Defendant.

 10. [+37, -2] M-am forţat să văd drama datorită lui Taehyungㅋㅋㅋㅋ conceptul dramei e superb, însă doar asta pot face cu el?

sursă: kpopkfans

18 gânduri despre „[CCC] De ce drama ‘Hwarang’ are ratinguri proaste?

     1. Adi

      Chiar e plictisitoare. Eu ma așteptam ca drama sa se concentreze pe pregătirea cavalerilor si pe evoluția lor, pe depășirea fricilor lor, dar se concentreze doar pe un triunghi amoros.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Iris

       Eu urâsc triunghiile amoroase, de aceea m-am oprit pe la început. Voiam totuşi să-l mai văd pe V…. Mai bine mă uit la Defendat, e un serial foarte bun 🙂 mă enervează că sunt doar 2 episoade pe săptămână :)))

       Apreciază

       Răspunde
 1. Iubesc Coreea

  Filmul ‘Hwarang” este un film extraordinar de frumos. Trebuie sa stati si sa il vedeti pana la capat nu numai sa da-ti acolo unde apare V . Stiu ca V a murit dar totusi si ceilalti actori sunt frumosi . Eu una pentru mine ” Hwarang” este wow.Urmaresc filmul si mai sunt 2 episoade si pa si imi pare asa rau

  Apreciază

  Răspunde
 2. Alexandra

  Hmm…eu sunt la zi, mai am doar doua episoade de vazut, cele care apar azi si maine, dat nu mi s-a parut plictisitor! Recunosc, am inceput sa ma uit doar pentru ca apare V, dar imi place, plus ca e prima drama istorica vazuta de mine!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ally

  Eu m-am uitat nu neaparat pentru biasii mei si o sa vad si ultimul episod.Am plans mult la moartea lui V O.O sfarsitul de 2016 si inceputul de 2017 a fost unul plin de drame lacrimogene.Go Ara juca bine in celelalte drame,dar in aceasta mi se pare cam ciudata,nu am idee de ce…Si mai sunt frustrata ca nu este cu Hyungsik,dar asta e doar o preferinta :)) Si vorba internautului de la 7,atata valva pentru un secret spus pe cea mai tare repezeala -.- in rest mie nu mi s-a parut drama asa de dezastruoasa cum o considera altii,dar parca e accentul mult prea mare pe triunghi in loc de domnie si pregatirea lor. 🙂

  Apreciază

  Răspunde
   1. naomisvlog

    Poate ma credeti umpic Zuzi dar am văzut Legendele Palatului Printul Jumong de cel putin 5 ori . Si mai sunt si celelalte sezoane (Yuri, Muhyul si inca unul care am uitat cum se cheamă pentruca l-am văzut doar o data ) 😁😁😁😁😊😊😊

    Apreciază

    Răspunde
 4. Oana

  Legat de Hwarang.Mi-a placut insa dupa parerea mea abia acum trebuia sa inceapa adevarata actiune,cand regele isi face aparitia si dupa aflarea „maretului secret” care dupa parerea mea era era de intuit cu multe episoade in urma.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s