Ce spun membrii K.A.R.D despre o posibilă relație amoroasă între ei?

kard

Membrii K.A.R.D au vorbit într-un interviu recent despre posibilitatea unei relații amoroase între doi membri din trupă.

B.M a început prin a explica cum este să faci parte dintr-un grup mixt: ”Cred că primim mai multă atenție pentru că suntem un grup mixt, care nu este ceva obișnuit în acest moment. În plus, cred că oamenilor le plac coregrafiile dancehall (un stil muzical și de dans care se bazează pe reggae și R&B) care sunt foarte populare în străinătate.

J.Seph a spus și el: ”Să fiu sincer, când am auzit că voi face parte dintr-un grup mixt, am fost surprins. Nu îmi puteam imagina așa ceva. Dar din fericire, întâlnindu-ne și exersând cu fetele, ne-a făcut un grup foarte unic și bun. De asemenea, toate acestea ne diferențiază de restul.

Despre posibilitatea relațiilor amoroase, Jiwoo a spus: ”Ne antrenăm împreună, mâncăm împreună și suntem o familie. Să ne întâlnim nu ar avea niciun sens. Nu cred că se va întâmpla asta niciodată. Pot chiar promite. Ne vedem în fiecare zi, așa că nu putem căpăta astfel de sentimente. Nici măcar nu trebuie să semnăm vreun contract pentru a fi siguri că nu o să ne întâlnim unii cu alții.

Cr.: Allkpop.

Save

2 gânduri despre „Ce spun membrii K.A.R.D despre o posibilă relație amoroasă între ei?

  1. 0vershade

    Sigur, toată lumea știe că dacă te vezi zilnic cu un tip/ o tipă sexi, este imposibil să te îndrăgostești! Ca să nu mai vorbim de oameni cu profesii identice…
    Eu pariez că Jiwoo va rămâne însărcinată prima 😛 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s