Taeyeon spune de ce nu a mai compus melodii după „I”

girls' generation taeyeon 2

Taeyeon din Girl’s Generation a apărut la noul episod al emisiunii “Yoo Hee Yeol’s Sketchbook.

Aceasta a evoluat cu melodia „Fine” de pe primul ei album întreg, „My Voice„. Aceasta a explicat că albumul ei e bun de ascultat în timp ce conduci. Când MC-ul Yoo Hee Yeol a întrebat-o cum şi-ar descrie vocea, Taeyeon a ezitat puţin înainte de a răspunde: „Recent, un fan mi-a spus ‘vocea ta e un gen muzical’.”

În continuare, aceasta a explicat că albumul ei are două concepte: unul visător şi unul decadent. Apoi a încercat să explice ambele concepte cu nişte poziţii ilare.

girls' generation taeyeon

Anterior, Taeyeon şi-a arătat potenţialul în compunerea melodiilor prin piesa ei de debut, „I„. Aceasta a glumit: „Am avut rime care erau aproape la nivelul lui Dok2,” făcându-l pe Yoo Hee Yeol să izbucnească în râs.

Când a fost întrebată de ce nu a mai lucrat şi la alte melodii după aceea, artista a răspuns: „Sunt foarte precaută când vine vorba să-mi exprim emoţiile. Nu sunt genul care să spună prea des ce are în gând. Las trecutul în trecut. Nici jurnal nu am.”

În final, ne-a introdus ultima piesă a ei de pe album, spunând: „Nu o puteţi găsi şi nici aduce în clasamentele muzicale. E o melodie ce o puteţi asculta doar pe CD,” şi a cântat “Time Spent Walking Through Memories” de Nell, artist a cărui Taeyeon e fană încă de mică.

sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s